Emily in Paris Dizi Konusu Nedir, 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

Emily in Paris, ilk sezonu yayınlandığı günden itibaren dikkatleri üzerine çekmiş durumda. Peki, Emily in Paris dizi konusu nedir? Emily in Paris oyuncu kadrosu kimlerden oluşmaktadır? Emily in Paris 2. sezonu ne zaman? Sizler için derledik.

15.03.2021-16:51 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-13:57)

Hem çok eleştirilen hem de çok sevilen Netflix yapımı Emily in Paris dizisi ilk sezonunun ardından çok konuşulan yapımlardan biri oldu. İzleyicisine Paris sokaklarını gezdiren dizinin kullandığı mekanları, müzikleri ve samimi duruşu beğenildi. Peki merakla beklenen Emily in Paris 2. Sezon ne zaman geliyor? Emily in Paris 2. Sezon fragmanı çıktı mı? İşte detaylar…

EMILY IN PARIS 2. SEZON YAYINLANDI!

Bir süredir beklenen Netflix yapımı Emily in Paris 2. sezonu yayınlandı. Bir süredir bugün için yayında bildirimi veren Netflix, sezonun platforma yüklendiğini duyurdu. 10 bölüm olarak yayınlanan 2. sezon için izleyiciler ekran başına geçti. Bölümler ortalama olarak 30 dakika. Emily in Paris severler 2. sezonu hemen bitirecek gibi görünüyor.

EMILY IN PARIS 2. SEZON NE ZAMAN? 

Sıkı bir izleyici kitlesi oluşan Emily in Paris 2. Sezonu ne zaman geleceği merak konusuydu. Netflix müjdeyi verdi. Emily in Paris 2. Sezonu Aralık ayı takvimine girdi. Dizinin 2. Sezonunun yayın tarihi 22 Aralık 2021 olarak belirlendi. İzleyiciler yeni sezon ve Emily’nin yeni maceraları için sabırsızlanıyor. Paris’in yeni mekanlarını keşfetmek Emily gibi izleyicilerin de bir tutkusu haline geldi. Peki yeni sezondan görüntüler paylaşıldı mı?


EMILY IN PARIS 2. SEZON FRAGMANI YAYINLANDI MI?

İzleyici kitlesi tarafından sıkı bir şekilde takip edilen Emily in Paris’ten yeni görüntüler gelmesi izleyicileri heyecanlandırıyor. Emily in Paris 2. Sezon fragmanı yayınlandı. Fragmanıyla bile oldukça beğenilen yeni sezonun gelişi merakla bekleniyor. 22 Aralık’ta Emily in Paris izleyicisi Netflix başında olacak.

EMILY IN PARIS DİZİ KONUSU

Emily in Paris dizi konusu en çok merak edilen sorulardan biri. Emily, Amerika’da neşeli bir dijital pazarlama uzmanıdır. Ayrıca yeni nesil pazarlama stratejilerinde başarılıdır. Bir ortaklık için Emily'nin patronunun Paris'e gitmesi gerekirken son anda patronun hamile olduğu öğreniliyor. Bu durumda Paris'e gidecek kişi Emily oluyor. 

Sevdiği adamın desteğiyle Amerika'yı bırakıp Paris’e taşınıyor. Önceleri Fransızca başta olmak üzere Fransa'nın kültürü ve yaşam tarzı hakkında hiçbir bilgisi olmayan Emily, Paris'teki ilk günlerinde bir hayli zorluk çekiyor. Ancak yaşadığı zorluklar ve yeni şirketindeki kötü karşılama bile onu yıldıramıyor. Güler yüzüyle ve kendisine olan güveniyle bütün sorunları teker teker çözüyor ve kendisini Paris'te ve yeni işinde kabul ettiriyor. 

Emily'nin iş arkadaşları Fransa'nın kültürel kendini beğenmişliğinin de etkisiyle oldukça kabadır. Bu nedenle Emily'i aralarına almazlar. Ancak Emily inatla aralarında yer almaya çalışır. Emily, iş, arkadaşlık ve aşk ilişkileri arasında geçen hayatını “Emily in Paris” adıyla açtığı blogta paylaşmaya başlar. Dizi de adını buradan alır.


EMILY IN PARIS DİZİ OYUNCULARI

Emily in Paris kadrosunda şu isimler yer alıyor;

Lily Jane Collins / Emily Cooper

Lilly Jane, Emily in Paris dizisinde oynamadan önce mankenlik ve tv muhabirliği yapmıştır. Ölümcül Oyuncaklar, Love, Rosie, To the Bone, Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile, Tolkien, Pamuk Prenses’in Maceraları gibi birçok projede yer alarak adından sıkça söz ettirmiştir.

Lucas Bravo / Gabriel

Fransız model ve oyuncu olan Lucas, Emily in Paris dizisindeki Gabriel rolüyle tanınan oyunculardan biridir. Daha önce ise Sous Le Soleil de Saint-Tropez ve Plus Belle la Vie gibi birçok Fransız televizyon dizilerinde yer almıştır. Bunlar dışında Relation Libre, Caprice, Beautiful Injuries adlı kısa filmlerde de oyunculuk yapmıştır. Emily in Paris dizisinde Emily'nin alt komşusu ve aşık olduğu kişiyi canlandırmaktadır.

Camille Razat / Camille

Camilla, dizinin kadrosunda en çok tanınan isimlerden biridir. Fransız model ve oyuncudur. Bug, 15:17 Paris Treni ve daha birçok yapımda yer almıştır. Ününü ise Emily in Paris ve The Disappearance dizisindeki rolleriyle pekiştirmiştir. Dizide ise Emily’nin Paris'teki ilk arkadaşlarından biridir. 

Ashley Park / Mindy Chen

Ashley Park, aslında bir şarkıcı. Hatta dizide de birkaç sahnede şarkı söylüyor. Geçmiş dönemde dansçılık da yapan Ashley Park, dizide Emily'in en yakın arkadaşı olan Mindy Chen karakterini canlandırıyor.

Philippine Leroy-Beaulieu / Sylvie

Dizide Emily’nin kaba, sert patronu olan Beaulieu, aynı zamanda Fransız kadınının tam bir temsili gibidir. Kendisini aşk kadını olarak tanımlar. Kaba görüntüsünün ardında içten bir yan vardır. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal