The Witcher Dizisinin Konusu Nedir, 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak?

The Witcher konusu ve başarılı uyarlaması sayesinde Netflix'in en güvendiği dizilerinden biri oldu. Peki, The Witcher 2. sezonu yayınlandı mı?

23.03.2021-16:26 - (Son Güncelleme: 18.12.2021-09:46)

The Witcher, yayınlandığı günden itibaren dikkatleri üzerine çekmiş ve Netflix Türkiye'de en çok izlenen diziler arasına girmiştir. Hal böyle olunca, diziyi izlemeyenler tarafından merak konusu olmuştur. Kostüm ve oyuncu seçimiyle, çekim teknikleriyle ve kurgusuyla ön plana çıkan The Witcher hakkındaki detayları derledik.

2. SEZON YAYINLANDI

The Witcher 2. sezonu 2 yıl aradan sonra yayınlandı. Top 10'e aniden giriş yapan The Witcher, dünden beri sosyal medyada büyük ses getiriyor. The Witcher'ın 3. sezonu onay almıştı lakin ne zaman yayınlanacağı bilinmiyor.

THE WITCHER KONUSU NEDİR?

The Witcher dizisinin konusu; büyünün, cadıların ve doğaüstü garip yaratıkların cirit attığı bir dünyada geçmektedir. Dizinin ana karakteri Rivyalı Geralt ise canavar avıyla hayatını devam ettirmeye çalışan güçlü bir cadıdır. Önemli karakterlerden Vengerbergli Yennefer, gittikçe güçlenen bir büyücüdür. Prenses Ciri de büyük gizemleri bünyesinde barındıran, dünyayı kökünden değiştirebilecek kudrete sahip bir karakterdir.

Dizinin konusuna gelecek olursak; The Witcher, Nilfgaard adındaki bir krallığın diğer krallıkları hakimiyeti altına alarak egemen bir güç olma düşüncesini ele alıyor. Bu krallığın kralı Cahir'in düşüncelerinin önündeki tek engel Prenses Ciri'dir. Cahir, bir yandan savaşlarla krallığını büyütmeye çalışırken diğer yanda prensesi aramaktadır.


Birinci sezonu geride kalan dizinin ikinci sezonunda Geraldt, Yennefer ve Ciri bir araya gelerek Nilfgaard'a karşı birlikte savaşmanın yolunu bulmaya çalışacaklar.

2. SEZON NE ZAMAN ÇIKACAK?

Netflix'in oyun uyarlaması dizilerinin en sevilenlerinden The Witcher için 2. sezon geri sayımı başladı. İki yıllık aranın ardından Henry Cavilllı dizi 17 Aralık'ta sevenleriyle buluştu. Pandemi yüzünden çekimlerin yapılamaması yüzünden bir yıl geç yayına girecek olan dizi Netflix'te dün yayınlandı. 

THE WITCHER KAÇ BÖLÜM?


The Witcher dizisinin 1. sezonu 8 bölümden oluşmaktadır. 2019 Aralık ayında başlayan dizinin ilk sezonu direkt olarak Netflix'te yayınlanmıştır. 2. sezonla birlikte toplam 16 bölüm olması beklenmektedir.

 OYUNCU KADROSU VE ROLLERİ

Hanry Cavill (Rivyeralı Geraldt): Özel yeteneklerle bezenmiş bu karakter tam bir canavar avcısıdır. Ancak aykırı olduğu için toplum tarafından sevilmez. Bu nedenle herkesten uzakta kendi halinde yaşar. Geralt, hayatının değişiminin doğacak bir kız çocuğuna bağlı olduğuna inanır ve onu aramaya başlar.

Freya Allan (Prenses Ciri): Özel yeteneklere sahip bir prensestir. Ülkesi, Nilfgaard tarafından işgal edilir ve prenses Ciri, buradan Geraldt’ı bulmak için kaçar.

Anya Chalotra (Vengerbergli Yennefer): Büyücü okulunda özel olarak yetiştirilen bir büyücüdür. Bir krallığa danışman olarak atansa da, görevini başaramaz ve Nilfgaard’a karşı birlik olan büyücülerle birlikte savaşır.

Joey Batey (Jaskier): Mandoliniyle, şarkılar söyleyen bir gezgindir. Geraldt’a birlikte gezerek, onun savaş hikayelerini anlatarak, meşhur olmasını sağlıyor.

Bu dört ana karakter dışında Eamon Farren (Cahir), MyAnna Buring (Tissaia de Vries), Mimi Ndiweni ( Fringilla Vigo), Therica Wilson-Read (Sabrina Glevissig), Mahesh Jadu (Vilgefortz) dizide rol almaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal