Türkiye Emlak Katılım Bankası, 18 Yıl Aradan Sonra Hizmete Başladı

Türkiye Emlak Katılım Bankası, 18 yıl aradan sonra Ataşehir'de bulunan merkez şubesi ile faaliyetlerine başladı. Bankanın yıl sonuna kadar 15 şubeye ulaşması hedefleniyor.

21.03.2019-16:03 - (Son Güncelleme: 21.03.2019-16:21) Türkiye Emlak Katılım Bankası, 18 Yıl Aradan Sonra Hizmete Başladı

Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'nin İstanbul Ataşehir'de yer alan merkez şubesi, 18 sene aranın ardından bugün faaliyetlerine başladı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'nun (BDDK) 26 Şubat'ta Türkiye Emlak Katılım Bankası AŞ'ye bankacılık faaliyet izni vermesinin sonrasında, bankanın tekrar hizmete gireceği duyurulmuştu. Bu çerçevede, Türkiye'nin altıncı ve en genç katılım bankası konumundaki, kamuoyunda kısa adı "Emlak Bank" olarak tanınan bankanın Ataşehir'de yer alan genel müdürlük binası ve merkez şubesi bugün itibarıyla hizmet vermeye başladı. Katılım bankası olarak hizmet vermeye başlayan kuruluş, tarih sahnesinde tekrar yerini aldı.

YIL SONUNA KADAR 15 ŞUBEYE ULAŞMASI HEDEFLENİYOR

Türkiye Emlak Katılım Bankası, sektör için yeni ürünler geliştiren ve inşaat sektörünün içerisinde olduğu finansal problemlere çözüm üreten bir banka olacak. Ülkede 18 sene aranın ardından tekrar hizmete giren Emlak Bank'ın, sene sonuna dek 7 bölgede 15 şubeye ulaşması amaçlanıyor.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal