Dijital Kredi Veren Bankalar

Dijital kredi veren bankalar hangileri? Hangi bankalar şubeye gitmeden online kredi veriyor? Anında kredi veren bankalar hangileri? Detaylar haberimizde…

08.06.2020-14:58 - (Son Güncelleme: 08.06.2020-14:57) Dijital Kredi Veren Bankalar

Teknolojiyle birlikte gelişen bankacılık sistemi, vatandaşlara şubeye gitmeden dijital kredi hizmeti sunuyor. Birçok banka, kredi başvurularını online olarak alıyor ve bu başvuruları da yine online olarak değerlendiriyor. Dijital hizmetle zaman kazanan vatandaşlar ise şubeye giderek evrak imzalamak yerine internet üzerinden kredi başvurusu yapmayı tercih ediyor.

Müşterilerin hem zaman kazanmak hem de sayfalarca evrakla uğraşmamak için tercih ettiği dijital kredisini veren bankalar ise kendi içinde ikiye ayrılıyor. Bazı bankalar, başvuruları direkt onaylarken bazı bankalar müşterisini şubeye çağırabiliyor. İşte farklı yöntemlerle dijital kredi veren bankalar: ING Bank, CEPTETEB, TEB, Türkiye İş Bankası, QNB Finansbank, Akbank, ICBC, Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Enpara, Burganbank, HSBC Yapı Kredi Bankası, Fibabanka, Garanti BBVA, Denizbank.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal