Bakan Albayrak Özel Bankaları Destek Paketine Teşvik Etti

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, "Kamu bankalarımızın bu değerli adımlarına (müşteri destek paketi) özel bankalarımızın da eşlik edeceğine inanıyorum." açıklamasını yaptı.

23.03.2020-11:47 - (Son Güncelleme: 23.03.2020-12:00) Bakan Albayrak Özel Bankaları Destek Paketine Teşvik Etti

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Kamu bankalarımızın bu değerli adımlarına (müşteri destek paketi) özel bankalarımızın da eşlik edeceğine inanıyorum." açıklamasını yaptı.

Berat Albayrak, kamu bankaları tarafından uygulamaya konulan müşteri destek paketlerine, özel bankaları da teşvik eden bir açıklamada bulundu.

Bakan Albayrak, Twitter üzerinden, kamu bankalarının devreye koyduğu taksit, faiz ve ana para ödemelerinin ertelenmesi, kredi yapılandırması ve ilave limit tanınması gibi tedbirler içeren paketi inceledi.

Yeni tip coronavirüs (Kovid-19) riskinin ekonomiye zarar vermesinin önüne geçmek, istihdam sorununu engellemek ve iş gücü piyasasını diri tutmak için uygulamaya konulan önlemler çerçevesinde kamu bankalarının da üzerine düşeni yaptığına işaret eden Bakan Albayrak, "Devlet-millet ve iş dünyası el ele bu badirenin üstünden geleceğiz. Kamu bankalarımızın bu değerli adımlarına özel bankalarımızın da eşlik edeceğine inanıyorum." dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal