Adalet Bakanlığı Memur Alımı Şartları

Adalet Bakanlığı personel alımı? Adalet Bakanlığı personel alımı 2018? Adalet Bakanlığı memur alımı 2018? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için derledik.

21.05.2018-21:22 - (Son Güncelleme: 21.05.2018-21:15) Adalet Bakanlığı Memur Alımı Şartları

ADAYLARDAN ARANAN GENEL ŞARTLAR:

Başvuru gerçekleştirecek adaylardan Adalet Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Arşiv araştırmasından olumlu netice almak, vazifesini yapmasına engel olabilecek hiçbir sağlık problemi olmamak, hiçbir suç hükümlülüğü olmamak, Askerliğini bitirmiş yada askerlik ile alakası olmamak, Sınavın son başvuru tarihi itibari ile Merkezi Sınavın gerçekleştiği senenin Ocak ayı itibari ile 35 yaşını tamamlamamış olmak ve 2016 senesinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise mezunları için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları lazımdır.

ÖZEL ŞARTLAR:

Adalet Bakanlığı alımını yapacağı sözleşmeli personel adaylarından aşağıda kadrosuna göre söylenen özel şartları arayacaktır.

Adalet Bakanlığı adaylardan genel itibari ile, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 2016 senesinde ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunlaru için KPSSP94, Önlisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerliğini bitirmiş yada Askerlikle alakası olmamak, Yapılacak Güvenlik ve Arşiv araştırmasından olumlu netice alabilmek, Son başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını bitirmemiş olmak, Merkezi Sınavın ( 2016 KPSS ) yapıldığı senenin Ocak ayı itibari ile bazı kadrolar için bazı kadrolar için 35 yaşını tamamlamaış olmak ve pozisyonuna göre söylenen özel şartları taşımaları lazımdır.

Son Dakika Ekonomi Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal