Öğrenciler Karnelerini Bakan Selçuk'tan Aldı

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Mamak Zeki Tartaç İlkokulu'ndaki karne dağıtım törenine katıldı.

17.01.2020-18:08 - (Son Güncelleme: 17.01.2020-18:05) Öğrenciler Karnelerini Bakan Selçuk'tan Aldı


Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Mamak Zeki Tartaç İlkokulu'ndaki karne dağıtım törenine katıldı.Ankara Valisi Vasip Şahin, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Temel Eğitim Genel Müdürü Cem Gençoğlu Bakan Selçuk'a eşlik ettiler.

Anasınıfı, 1 ve 2’nci sınıf öğrencilerine karnelerini veren ve çocuklarla sohbet eden Selçuk,karne verdiği öğrencilere, "Önemli olan sadece karneler ve notlar değil, önemli olan çalışmayı sevmek, öğrenmekten zevk almak ve kitap okumaktan hoşlanmak" dedi. Tatilde ne yapmak istediğini sorduğu öğrencilerden "Kitap okuyacağım, oynayacağım, ders çalışacağım" yanıtlarını alan Selçuk, ‘Yarı Yıl Tatiline Hoş geldin’ el rehberini dağıttığı çocuklardan buradaki görevleri yapmalarını istedi.

Eğitim Takvimi'ni öğrencilere gösteren Selçuk, şöyle konuştu:
"Bu takvimde güzel sözler, oyunlar, ailenizle birlikte yapacağınız bilimsel çalışmalar var. Bunu her gün koparıyorsunuz ve öğretmeninizle birlikte etkinlikleri yapıyorsunuz. Bunlardan sizin evinize de göndereceğiz. Tüm Türkiye'deki arkadaşlarınız bunu kullanabilecek. Önemli olan sadece karneler ve notlar değil, önemli olan çalışmayı sevmek, öğrenmekten zevk almak ve kitap okumaktan hoşlanmak."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal