KPSS Ortaöğretim Başvuru Ne Zaman?

Liseden mezun olan kişiler KPSS için 15-30 Eylül tarihlerinde başvurularını gerçekleştirdi. Bazı adaylar 2 yılda bir düzenlenen bu sınavın başvuru tarihini kaçırdı. Peki, KPSS ortaöğretim geç başvuru nasıl yapılır? KPSS ortaöğretim geç başvuru ne zaman? KPSS ortaöğretim geç başvuru ücreti ne kadar?

08.10.2020-15:37 - (Son Güncelleme: 08.10.2020-15:38) KPSS Ortaöğretim Başvuru Ne Zaman?

Liseden mezun olan kişiler KPSS ortaöğretim için 15-30 Eylül tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirdi ancak bazı adaylar 2 yılda bir düzenlenen bu sınavın başvuru tarihini kaçırdı. Peki, KPSS ortaöğretim geç başvuru nasıl yapılır? KPSS ortaöğretim geç başvuru ne zaman? KPSS ortaöğretim geç başvuru ücreti ne kadar? detaylar haberimizde...

2 yılda bir düzenlenen KPSS sınavına girecek olan lise mezunu adaylar KPSS ortaöğretim sınavına başvurularını 15-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirdi. KPSS sınavına girecek olan bazı adaylar kayıt tarihlerini kaçırdı. 22 Kasım 2020 tarihinde düzenlenecek olan KPSS ortaöğretim sınavına kayıt olmak için ikinci bir şans arayan adaylar ise araştırmalarına başladı. Peki, KPSS ortaöğretim geç başvuru nasıl yapılır? KPSS ortaöğretim geç başvuru ne zaman? KPSS ortaöğretim geç başvuru ücreti ne kadar? sorularının yanıtı haberimizin detayında...

KPSS ORTAÖĞRETİM GEÇ BAŞVURU NE ZAMAN? KPSS ORTAÖĞRETİM GEÇ BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Lise mezunu olan ve sınava girmek isteyen adaylar KPSS ortaöğretim geç başvuru ne zaman? sorusuna yanıt buldu. 8-9 Ekim 2020 tarihleri arasında KPSS ortaöğretim geç başvurusu yapılacak. https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden KPSS ortaöğretim geç başvuruları yapılabilecek. TC kimlik numarası ve şifre ile verilen internet adresinden işlem yapacak adaylar sınav ücretini yaptıktan sonra kayıt işlemlerini tamamlamış olacak.

KPSS ORTAÖĞRETİM GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

KPSS ortaöğretim geç başvuru ücreti 120 TL olarak belirlendi. Geç başvuru sınav ücretleri ÖSYM'nin sitesinden 'e-işlemler' alanında bulunan 'Ödemeler' seçeneğinden banka/kredi kartı ile ödeme yapılabilir. Belirlenen sınav tarihlerinde kayıt yaptıran ancak ödemelerde geç kalan adayların tüm bilgileri sistemden silinecek.

KPSS ORTAÖĞRETİM GEÇ BAŞVURU ÜCRETİ YATIRILACAK BANKALAR

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Albaraka Türk Katılım Bankasının tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Finansbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler

ING Bank’ın tüm şubeleri ve internet bankacılığı (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Vakıf Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve ATM (KKTC’den başvuracak adaylar hariç)

Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık (Şubelerden ve ATM’den ücret yatırılmaz.)

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal