EDHO Ekibinden 3 Kadın Çalışana Otel Odasında Saldırmaya Kalkıştılar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz adlı dizinin setinde çalışan üç kadına kaldıkları otel odasında saldırı girişiminde bulunuldu. Odalarının kapılarını kırmaya çalışan sapıkların, üç kadının odasına girmeye çalıştıkları öğrenildi.

30.11.2020-12:01 - (Son Güncelleme: 30.11.2020-15:12) EDHO Ekibinden 3 Kadın Çalışana Otel Odasında Saldırmaya Kalkıştılar

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kostüm görevlisi 3 kadın, Maltepe'deki çekimler öncesinde otele yerleşti. tv100'ün haberine göre; üç kadın, odaya yerleştikten sonra yan odada kalan şahısların saldırısına uğradı.

Küfürler savurarak çıplak bir şekilde odaya girmeye çalışan sapıklar, fiziki şiddet teşebbüsünde bulundu. Dehşet dolu anlar yaşayan kadınlar ise odanın kapısını tutmaya çalışırken aşağıda çalışan arkadaşlarından yardım istedi. Arkadaşlarının yardımıyla büyük bir faciadan kurtulan kadınlar daha sonra, tanıklar eşliğinde karakolda şikayetçi oldu.

Şikayetin ardından yapılan incelemede saldırganlardan ikisinin ‘uyuşturucu üretimi ve satışı’, ‘reşit olmayan kıza tecavüz’ gibi suçlardan sabıkalı olduğu öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal