Ece Erken’in Eşi Mahmutyazıcıoğlu Uğradığı Silahlı Saldırı Sonucunda Hayatını Kaybetti

Ünlü sunucu Ece Erken’in avukat eşi ve Beşiktaş Spor Kulübünün eski yönetim kurulu üyesi Şafak Mahmut Yazıcıoğlu yaşamını yitirdi.

27.01.2022-08:58 - (Son Güncelleme: 27.01.2022-11:22)

Ekranların sevilen sunucusu Ece Erken’in hayatını birleştirdiği eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu dün gece silahlı saldırıya uğradı. Beşiktaş Spor Kulübünün eski yönetim kurulu üyesi ve avukat Mahmutyazıcıoğlu, dün gece Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı’nda, kimliği belirsiz kişiler tarafından yaralandı. Birçok kez üzerine ateş açılan avukat olay yerinde ağır bir şekilde yaralanırken, olay yerine gelen sağlık ekipleri ağır yaralı Yazıcıoğlu’na ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. 

AVUKAT YAZICIOĞLU KURTARILAMADI

Ünlü sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, dün gece 00:30 sularında Yeşilköy Balıkçılar Çarşısı’nda silahlı saldırıya uğradı. Henüz kimliği belirlenemeyen saldırgan tarafından yedi el ateş edilen Mahmutyazıcıoğlu olay yerinde şoförüyle birlikte ağır yaralanırken, avukata ilk müdahaleyi yapmak için olay yerine hemen sağlık ekipleri geldi. Yapılan müdahaleden sonra hastaneye kaldırılan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen polis ekipleri ise restoran ve çevresindeki güvenlik kameralarını kontrol ederek inceleme başlattı. O anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına böyle yansıdı. 

mahmut yazıcıoğlu

BEŞİKTAŞ SPOR KULÜBÜ MESAJ YAYINLADI

Avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefatının ardından eski yönetim kurulu üyesi olduğu Beşiktaş Spor Kulübü’nden ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından yapılan taziye mesajında; ‘’Eski yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah'tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz’’ ifadelerini kullandı. Olaya dair incelemeler sürerken, saldırıyı kimlerin düzenlediği merak ediliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal