28.04.2022-10:00 (Son Güncelleme:28.04.2022-12:00)


1

Birçok başarılı davada adı geçen Şafak Mahmutyazıcıoğlu, 1980 Rize doğumludur.



2

İstanbula gelerek hukuk eğitimi almış ve kendi hukuk bürosunu kurmuştur.



3

İlk evliliğinden 2 çocuğu olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu, henüz evliyken Ece Erkenle beraber aşk yaşamaya başlamıştır.



4

Yaklaşık 7 ay önce evlenen Ece Erken ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun mutluluğu kısa sürdü.



5

Seren Serengil, Erken'i uyardığını söyleyip şu açıklamayı yaptı; "Ece eşi öldüğü gün alyansı istedi. Şafak'ın abisi kolundaki saati aldı. 3 milyon liralık saatmiş o saat gitti. Sonra o gün telefon konuşmasına şahit oldum birileri Ece'ye borcu var sen hemen reddi miras yap, diyorlar. Ece'yi kenara çektim bu insanlar para peşine düşecekler diye uyardım. Ece bu mirastan faydalanmasın diye bir sürü şey yapıldı. Biri kapıyı alıyor, biri evi kiraya veriyor. Bunlarla uğraşmak istemedi Ece. Kendi kazandıkları olduğunu söyledi"



6

Neler olmuştu?

Neler olmuştu?

Eşinin saldırıya uğrayarak hastaneye kaldırıldığını öğrenen Ece Erken, eşini görmek için gitti hastane vefat haberini aldı.



7

Mahmutyazıcıoğlu'nun vefatının üzerinden 40 gün geçmesine rağmen kendisini toplamakta zorlanan Ece Erken, eşi için okuttu mevlitte hocadan öyle bir şey istedi ki herkes şaşırdı.



8

Ünlü sunucunun yakın arkadaşı Serengil, Ece Erken'in iyi olmadığını belirterek; ''Dün kırkı okundu hocaya diyor ki nasıl rüyamda görebilirim, hangi duaları okuyabilirim'' şeklinde sorular sorduğunu söyledi.



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr