Rusya Resti Çekti! Trump Obama'yı Suçladı!

Rusya'nın füze restine, Trump Obama'yı suçlayarak cevap verdi.

11.04.2018-20:07 - (Son Güncelleme: 11.04.2018-20:03) Rusya Resti Çekti! Trump Obama'yı Suçladı!

Rusya ile Suriye krizini Twitter paylaşımıyla tırmandıran ABD Başkanı Dondal Trump dünyayı sarstı. Rusya'dan sağduyulu mesajlar gelirken, Trump 3. gönderisinde tansiyonun nedeninin hakkındaki soruşturma olduğunu bildirerek kendisinden önceki Obama yönetimini ve Demokratları suçladı.

ABD Başkanı Donald Trump, sosyal paylaşım sitesi Twitter’dan yaptığı "Rusya, Suriye'yi hedef alan füzeleri vuracağına söz verdi. Hazırlan Rusya, çünkü geliyorlar. Üstelik güzel ve yeni ve 'akıllılar'! Kendi halkını öldüren ve bundan keyif alan Gazla Öldüren Hayvan ile işbirliği yapmaman gerekiyor" açıklamasıyla dünyada soğuk duş etkisi yarattı. Trump'ın bu tweet'ten sonra yaptığı iki paylaştığı gönderide dikkat çekti.

Donald Trump, kısa bir süre sonra attığı ikinci tweetde Rusya ile ilişkilerinin "Soğuk Savaş da dahil olmak üzere" hiç olmadığı kadar kötü olduğunu vuruguladı. İlerleyen zamanlarda bir tweet daha paylaşan Trump, bu kez silahlanmayı durdurma çağrısı yaptı ve yaşananlardan dolayı Obama hükümetini ve Demokratları sorumlu tuttu.

Trump, ‘’Rusya'yla düşmanlığa büyük oranda, sadık Demokratların ve Obama için çalışan insanların başında bulunduğu yalan ve yoz Rusya Soruşturması neden oldu. En tartışmalı isim Mueller'dir (FISA & Comey belgesini imzalayan Rosenstein hariç). Gizli anlaşma yok, bu yüzden çıldırdılar"  şeklinde konuştu.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal