İrlanda'da 14 Yaşındaki Müslüman Kız Çocuğuna Irkçı Saldırı

İrlanda'da Müslüman bir kız çocuğu sokak ortasında kalabalık bir grup ırkçının saldırısına maruz kaldı. Küçük kız o anları kendi imkanlarıyla kaydetti.

21.08.2019-14:13 - (Son Güncelleme: 21.08.2019-15:21)

İrlanda’da 14 yaşındaki Müslüman bir kız çocuğu, yolda yürüdüğü sırada kalabalık bir grup tarafından saldırıya maruz kaldı. Saldırgan grup, kızı yere düşürüp tekmelerken, başörtüsünü çekerek yumurta attı. Saldırıya uğrayan kız çocuğu o anları kaydetti.

Başkent Dublin'in kuzeyinde yer alan Dundrum kasabasında yaşanan skandal olayda, 14 yaşında başörtülü bir kız çocuğu, bir grup tarafından ırkçı saldırıya uğradı.

YERDE TEKME ATARAK YUMURTA FIRLATTILAR  

Kalabalık grup, kız çocuğunu önce yere düşürüp tekmeledi, ardından yumurta fırlattı ve başörtüsünü zorla çıkardılar.

Saldırıya uğrayan kız çocuğunun kaydettiği görüntülerde, yerdeki yumurtalar da görünüyor. Polis, olayla ilgili soruşturma başlatıldığını vildirerek çocuğa saldıran ırkçı saldırganların arandığını belirtti.

İrlanda Kültür ve Miras Bakanı Josepha Madigan tarafından yapılan açıklamada, 'Adaletin hızlı tecelli etmesini ve faillerin kıza sürede yakalanmasını umuyorum. En güçlü şekilde dün Dundrum'da yaşanan olayı kınıyorum' ifadeleri kullanıldı.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal