Dinamo Kiev’de Lucescu Şaşkınlığı! İstifa Etti

Geçtiğimiz hafta Dinamo Kiev’in başına geçen Rumen teknik adam Mircea Lucescu’dan şok istifa geldi.

27.07.2020-16:49 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-16:53) Dinamo Kiev’de Lucescu Şaşkınlığı! İstifa Etti

Geçtiğimiz günlerde Dinamo Kiev’in teknik direktörü olarak göreve başlayan tecrübeli teknik adam Mircea Lucescu, gelen taraftar gruplarının baskısı sonucunda istifa etme kararı aldı.

Galatasaray ve Beşiktaş örneği veren tecrübeli teknik adam, 'Maalesef Dinamo Kiev ile yollarımı ayırmaya karar verdim. Özellikle taraftarların böylesine düşmanca yaklaşımının altında benim işimi yapmam imkansız. Ben bir korkak değilim, her zaman sportif meydan okumaları kabul ettim. Bunun örnekleri de Galatasaray'dan Beşiktaş'a ya da Dinamo Bükreş'ten Rapid Bükreş'e gidişlerimdir. Ancak gittiğim kulüplerde taraftarlar beni kollarını açarak karşıladı ve ben de onlara kupayla yanıt verdim. Kendi kulübümün taraftarlarının kulübün yararlarına karşı hareket etmesini kabul edemem.' ifadelerini kullandı.

'PARA BENİM SON DERDİM'

Dinamo Kiev’e gelme sebebinin maddiyat olmadığını vurgulayan Rumen teknik adam, 'Benim Dinamo Kiev'e gelmemin nedeni kontrattaki rakamlar değildi, para benim son derdim. Futbola, Ukrayna'ya dönmek istedim. Ukrayna'da eskisi gibi bir rekabet olmasını istedim, bu ülke bunu hak ediyordu.' şeklinde konuştu.

Mircea Lucescu'nun açıklanmasının sonrasında Dinamo Kiev'in büyük taraftar grupları sosyal medyadan tehdit mesajları ve fotoğraflar yollamışlardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal