Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Görevden alım ve atamalar gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla görevden alım ve atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğüne ve Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğüne atamalar gerçekleştirildi.

04.06.2022-09:44 - (Son Güncelleme: 04.06.2022-10:23) Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Görevden alım ve atamalar gerçekleşti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla görevden alım ve atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yayımlanan habere göre Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Mücahit Alkan görevden alındığı açıklanırken yeni Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanı Muhittin Şahin olduğu açıklandı. Cumhurbaşkanı nezdinde verilen karar, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 6'ıncı maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi 2, 3 ve 4'üncü maddeleri gereğince yapıldığı bildirildi.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğüne atama

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunduğu gerekçesiyle Yönetim Kurulu üyeliklerine Adem Dinç, Hakan Bilir, Mehmet Hasdemir ve Mehmet Tunçak atandığı belirtildi. Cumhurbaşkanı nezdinde verilen karar, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8'inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi 2 ve 3'üncü maddeleri gereğince yapıldığı açıklandı.

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. Genel Müdürlüğüne atama

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğüne atama

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü'nde açık sebebiyle Yönetim Kurulu üyeliğine Durali Koçak atanırken, Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü Yönetim Kurulu Üyeleri Aylin Çağlayan Özcan ve Volkan Mutlu Coşkun üç sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesinin ikinci maddesi gereğince görevden alındığı açıklaması yapıldı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal