Cumhurbaşkanı Erdoğan Basketbol Oynadı: Gençlere Taş Çıkarttı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan basketbol oynadığı anlara ilişkin videosunu paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın videosunu görenler ise ‘Gençlere taş çıkardı’ gibi yorumlarında bulundu.

03.10.2021-12:26 - (Son Güncelleme: 03.10.2021-15:14) Cumhurbaşkanı Erdoğan Basketbol Oynadı: Gençlere Taş Çıkarttı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basketbol oynadığı anlara ilişkin videoyu kendi sosyal medya hesabından paylaşarak, ‘Sağlık için spor yapmak çok çok önemli. Ben de haftada üç gün spor yapmaya gayret ediyorum. Harekette bereket vardır’ ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DAN GENÇLERE TAŞ ÇIKARTAN BASKETBOL MAÇI

TRT’de yer alan habere göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bazı bakan ve danışmanları ile 28 Eylül’de basketbol maçı yaptı. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde oynanan basketbol maçında Cumhurbaşkanı Erdoğan da yer aldı. Maçta yer alan diğer isimler ise; Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Hamza Yerlikaya ile Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu. Karşılaşmayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın takımı, 50-24 kazandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, basketbol oynadığı anlara ilişkin videoyu kendi sosyal medya hesabından paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan paylaşımında ‘Sağlık için spor yapmak çok çok önemli. Ben de haftada üç gün spor yapmaya gayret ediyorum. Harekette bereket vardır’ ifadelerine yer verdi. Paylaşım ise çok sayıda beğeni aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal