Diyarbakır'da Büfeden 720 Paket Sigara Çalındı

Diyarbakır'da bulunan bir büfeden 720 paket sigara ve bir miktar para çalındı. 4 kişilik hırsız çetesi büfenin kamerasına takıldı. Şüphelilerden 2'si yakalanarak gözaltına alındı.

03.10.2021-11:48 - (Son Güncelleme: 03.10.2021-11:48) Diyarbakır'da Büfeden 720 Paket Sigara Çalındı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde bulunan bir büfede 720 paket sigara ve bir miktar paranın çalındığı bir hırsızlık yaşandı. İşletmenin sahibi olan Faysal Gümüş'ün oğlunun sabaha karşı büfeyi açmasıyla hırsızlık olayını fark etti. Hırsızlık fark edilince polise ihbarda bulunuldu. 

EMNİYET İNCELEME BAŞLATTI

Olay yerine gelen Yenişehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, bölgede inceleme başlattı.

ŞÜPHELİLER GÜVENLİK KAMERASINDA

4 şüphelinin büfeye girdiğini güvenlik kameralarından tespit eden ekipler, kimliğini belirledikleri A.A. ile S.E.'yi gözaltına aldı. Diğer şüphelilerin yakalanmaları için ise çalışmalar sürdürülüyor.

İŞ YERİNİ BOŞLATTILAR

Hırsızların iş yerini boşalttıklarını ifade eden Büfe işletmecisi Faysal Gümüş, ''İki şüpheli yakalandı. Emniyet müdürüne teşekkür ediyorum. İş yerini açması için çocuğumu kaldırdım, o da beni arayarak hırsızların girdiğini söyledi. İş yerini boşaltmışlar, gelip baktık iki karış kadar kepengi kaldırmışlar ve kırmışlar. Alttan girmişler içeriye.'' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal