Coffee Festival İçin Tarihler Belirlendi

Onbinlerce kahveseveri ağırlayacak olan İstanbul ve Ankara Coffee Festival'in tarihleri açıklandı.

19.05.2020-17:13 - (Son Güncelleme: 19.05.2020-17:11) Coffee Festival İçin Tarihler Belirlendi

Kahve sevenlerin merakla beklediği ve her yıl büyük ilgiyle karşılanan İstanbul ve Ankara Coffee Festival'in tarihleri açıklandı.

Avrupa’nın en büyük iki kahve festivalinden biri konumunda olan Dream Sales Machine’in kahve sektöründe dünyaca tanınan etkinliği eylül ayında düzenlenecek.

Kahve ve konser keyfini bir arada yaşatacak etkinlikte, atölye çalışmaları, paneller ve söyleşiler de organize edilecek.

Etkinlikte coronavirüs nedeniyle önlemlerin alınacağını belirtem festival yöneticisi İlker Akar, “Hizmet sektörü olarak bu süreçten ne yazık ki çok etkilendik. Bu süreçten sonra muhakkak bazı önlemler alınacak, insanların bir araya geldiği işlerde kendilerini daha güvende hissetmeleri için güvenlik ve hijyen önlemleri hızlıca hayatımıza girecek.” dedi.

Akar, “Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak deniliyor bence her şey eskisi gibi olmaya devam edecek ama davranışlarımız değişecek. Etkinliklerimize girerken var olan güvenlik prosedürlerine ilave olarak bazı hijyen kuralları ve uygulamaları ile belki sterilizasyon uygulama kapıları olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal