Chelsea'nin Kalecisi Edouard Mendy'den FIFA'ya Milli Forma Sitemi Geldi!

FIFA'nın bu yıl için en iyi kaleci adayları arasında gösterilen Chelsea kalecisi Edouard Mendy, sitede milli formalı fotoğrafının yer almasına sitem etti.

25.11.2021-16:41 - (Son Güncelleme: 25.11.2021-16:41) Chelsea'nin Kalecisi Edouard Mendy'den FIFA'ya Milli Forma Sitemi Geldi!

Chelsea'nin başarılı kalecisi Mendy son zamanlarda gösterdiği performansla futbol dünyasında çok büyük ses getiren isimlerden birisi haline geldi. Chelsea'nin başarılı yıldızı gösterdiği etkili performansı nedeniyle önemli bir ödülde adaylar arasında gösterildi. FIFA'nın bu sezonki en iyi kaleci adayları arasında yer alan Senegalli Edouard Mendy'den FIFA'ya büyük bir sitem geldi.

EOUARD MENDY FIFA'YI ELEŞTİRDİ

FIFA'nın bu yılki en iyi kaleci adayları arasında yer alan Senegalli Edouard Mendy, sadece kendisinin milli takım formalı fotoğrafının sitede paylaşılmamasını yoğun bir şekilde eleştirdi.
Sosyal medya paylaşım sitesi Instagram hesabından paylaşımda bulunan 29 yaşındaki başarılı kaleci, FIFA'da 2021'in en iyi kaleci adayları arasında yer alan Kasper Schmeicheli Allison Becker, Gianluigi Donnarumma ve Manuel Neuer'in fotoğraflarında milli takım fotmasının kullanılmasına rağmen kendisinde Chelsea formasının tercih edilmesine anlam veremediği aktardı.
Bu durumu anlamlandırmakta zorlandığını kaydeden Mendy, 'İki gündür FIFA'nın bu paylaşımına bakıyorum ve neden milli formayla gösterilmediği hala anlamış değilim. Ülkem Senegal'in milli formasının fotoğraflarda olmaması normal mi? Senegal'e adaletsizlik yapılmış olmuyor mu?' ifadelerine yer verdi.
Senegal'de 14 karşılaşmada görev alan Mendy'nin milli takım formasıyla adaylar arasında gösterildiği bir fotoğrafı ise takipçileri tarafından kısa bir süre içerisinde hazır hale getirildi. Bu fotoğrafı da paylaşan Mendy, 'FIFA, hazırlanması sanıldığı kadar zor değil sanırım?' değerlendirmeleri yaptı.
Geçen sezon Chelsea formasıyla Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu kazanan Mendy, Avrupa sahnesi finalinde 1985 yılından sonra görev alan ilk Afrikalı kaleci oldu. Bu sezon da üstün başarısını gösteren Mendy, tüm kulvarlarda 17 karşılaşmada kalesinde 6 gol gördü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal