Cesar Montes: 'Valencia, Benim için Harika Olur'

Galatasaray ile ismi anılan Meksikalı Savunmacı Cesar Montes, Valencia iddiaları üzerine açıklamalarda bulundu.

11.06.2020-14:43 - (Son Güncelleme: 11.06.2020-14:41) Cesar Montes: 'Valencia, Benim için Harika Olur'

Transferde ismi Galatasaray ile geçen Monterrey'in genç savunmacısı Cesar Montes, Valencia'ya gideceği söylentileri üzerine Marca'ya açıklamalarda bulundu. Cesar Montes, "Çocukluğumdan beri iyi bir futbolcu olmak için çalışıyorum ve bir gün Avrupa'ya transfer olmak istiyorum. Valencia da İspanya'nın en büyük takımlarından biri ve sürekli olarak Şampiyonlar Ligi'nde mücadele ediyorlar. Avrupa kariyerim için Valencia harika bir seçim olur." şeklinde konuştu.

Kendisine bir transfer teklifi gelip gelmediğine ilişkin yöneltilen soru üzerine Cesar Montes, "Şu anda sadece Monterrey'deki kariyerime odaklanmış durumdayım. Sürekli çalışıyorum, kendimi geliştirmenin yeni yollarını arıyorum. Menajerim, transfer ile ilgili kısımları hallediyor." ifadelerini kullanarak cümlelerini sonlandırdı.

VALENCIA 4 MİLYON EURO VERİYOR

Marca'nın yaptığı habere göre, Monterrey, Montes için Valencia'dan 10 milyon euro bonservis istedi. Valencia ise Montes için 4 milyon euroluk bir teklif sundu. Valencia'nın planlarının sezon bitiminde kontratı sona erecek Ezequiel Garay'ın yerine Montes'i kadroya katmak olduğu ortaya çıktı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal