CBC Sport kanalı nasıl izlenir? CBC Sport frekans bilgileri ve uydu frekansları

Bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Türkiye'de beIN SPORTS 1 kanalında yayınlanırken bazı yabancı kanallarda da yayınlanacaktır. Yabancı ülkelerde yaşayan Türk futbol severler hangi kanaldan Fenerbahçe-Galatasaray maçını izleyebileceklerini araştırmaya başladı. Yurt dışında FB-GS maçı CBC Sport kanalında da yayınlanacaktır. Peki CBC Sport kanalı nasıl izlenir? CBC Sport frekans bilgileri ve uydu frekansları nelerdir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

10.04.2022-20:31 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-20:31) CBC Sport kanalı nasıl izlenir? CBC Sport frekans bilgileri ve uydu frekansları

Bugün oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi Türkiye'de beIN SPORTS 1 kanalından canlı ve şifreli olarak yayınlanırken Süper Lig'in yurt dışı yayınları da olduğu için bazı yabancı kanallarda da büyük derbi yayınlanacaktır. Avrupa maçlarını yayınlayan en büyük yurt dışı kanallarından birisi ise CBC Sport kanalıdır. CBC Spoer kanalı Türkiye'den de izlenmektedir.

CBC Sport kanalı nasıl izlenir?

CBC Sport kanalını televizyonunuzda izlemek için öncelikle uydu ayarlarını yapmak gerekmektedir. CBC Sport kanalını izlemek için uydunuzun AzerSpace 46°uydusuna dönük olması gerekmektedir. Daha sonra televizyonunuza bağlı olan uyduyu AzerSapace 1 ya da Africasat 1A uydusu olarak ayarlamak gerekir. Uyduyu ayarladıktan sonra frekans ayarlarını girip arama yaparak CBC Sport kanalını bulabilir ve Avrupa maçları başta olmak üzeri birçok maçı izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu ve frekans bilgileri nelerdir

CBC Sport kanalının frekans bilgileri nelerdir?

Uydu: AzerSpance 46 derece

Frekans: 11135

Polarizasyon: H-Yatay

Sembol: 27500

FEC Değer: Bu değeri çoğu cihaz kendi ayarlamaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal