FB GS derbi maçı VAR hakemi ve AVAR hakemleri kim oldu? Dev derbi hakem kadrosu açıklandı

Verilen milli aranın ardından Süper Lig maçları tüm heyecanıyla devam ediyor. Taraftarlar heyecanla maç günlerini beklerken büyük derbi bu akşam 20.30'da oynanacak. Peki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin detayları belli oldu mu? Tüm detaylar haberimizde.

10.04.2022-16:32 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-16:32) FB GS derbi maçı VAR hakemi ve AVAR hakemleri kim oldu? Dev derbi hakem kadrosu açıklandı

Galatasaray-Fenerbahçe dev derbisinin bugün oynanacağı belli olduktan sonra taraftarlar merakla maçın detaylarını araştırmaya başladı. Peki takımların kadrosu açıklandı mı? Derbinin hakemi kim olacak? Derbiyle ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisi

32. haftanın derbisinde Fenerbahçe, Galatasaray'a ev sahipliği yapacak. Karşılaşma 20.30'da Atilla Karaoğlan'ın hakemliğinde başlayacak. Yardımcı hakemler ise Kerem Ersoy, Aleks Taşçıoğlu olarak belirlendi. Derbinin dördüncü hakemliğini Onur Özütoprak yapacak. Karşılaşmanın VAR koltuğunda Volkan Bayarslan yer alacak. AVAR olarak ise Ceyhan Sesigüzel ve Kemal Yılmaz yer alıyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal