Fenerbahçe Galatasaray maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1 FB GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak dünya derbisinin sonucu futbol severlerin gündeminde yer alıyor. Maçın özetini izlemeyi planlayanlar ise internet üzerinden Fenerbahçe Galatasaray maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1, FB GS youtube geniş özeti ve maçın golleri, FB GS özet Bein Sports terimlerini araştırıyor. Derbinin özeti için yapılması gerekenler haberimizde...

10.04.2022-22:05 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-14:09) Fenerbahçe Galatasaray maç özeti ve golleri izle Bein Sports 1  FB GS youtube geniş özeti ve maçın golleri

Spor Toto Süper Lig’de bu haftanın en çok merak edilen karşılaşması olan Fenerbahçe - Galatasaray derbisinde sarı lacivertliler sahadan galibiyetle ayrıldı. Kadiköy'de oynanan mücadelede Galatasaray'ı 2-0 mağlup eden Fenerbahçe, maçın başından sonuna kadar oynadığı etkili oyunla büyük bir beğeni kazandı. Rakibine fırsat tanımayan ve oynadığı oyunla taraftarlarını mest eden sarı lacivertliler haftalardır Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde devam eden yükselişini sürdürmeyi başardı.

Fenerbahçe Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında oynanacak Fenerbahçe Galatasaray derbisi Pazar günü saat 20.30’da Kadıköy Ülker Stadyumu’nda oynandı. Dünya derbisi maç saatinden itibaren Bein Sports 1 ekranlarında milyonlarca futbol severle buluştu.

Fenerbahçe Galatasaray derbisi hakemleri kim oldu?

Milyonların takip ettiği Fenerbahçe Galatasaray derbisinde Atilla Karaoğlan düdük çaldı. Karaoğlan’ın yardımcılıklarını Kerem Ersoy ve Aleks Taşçıoğlu üstlendi. Derbide VAR hakemi olarak Volkan Bayarslan görev yaptı.

Fenerbahçe Galatasaray maçı 2-0

Fenerbahçe yükselişini sürdürdü

Haftalardır Spor Toto Süper Lig'de Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde muhteşem bir çıkış yakalayan Fenerbahçe, taraftarı önünde oynadığı derbi mücadelesinde de Galatasaray'ı mağlup ederek yükselişini devam ettirmeyi başardı.

Galatasaray derbide kayboldu!

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon büyük bir hayal kırıklığı yaratan ve camia olarak da oldukça karışık günlerin içerisinde olan Galatasaray, son olarak Kadiköy'de çıktığı Fenerbahçe derbisinde sahadan adeta silindi. Maç boyunca etkisiz bir oyun sergileyen sarı kırmızılılar aldığı 2-0'lık mağlubiyet yüzünden tepkilere neden oldu.

Fenerbahçe - Galatasaray 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Osayi, Min-Jae, Serdar, Novak, Zajc, Crespo, İrfan Can, Mert Hakan, Rossi, Serdar Dursun

Galatasaray: Muslera, Omar, Nelsson, Marcao, Aanholt, Taylan, Berkan, Babel, Cicaldau, Kerem, Gomis

Fenerbahçe ile Galatasaray derbisinin özet görüntüleri için maçın sona ermesiyle birlikte Bein Sports’un internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal