Fenerbahçe Galatasaray maçı radyodan canlı dinle - FB GS derbisini veren canlı radyo yayınları

Süper Lig karşılaşmalarının 32. haftasında karşı karşıya gelecek olan Fenerbahçe ve Galatasaray maçı için nefesler tutuldu. Bu akşam gerçekleşecek olan Fenerbahçe-Galatasaray derbi maçını naklen izleyemeyecek olanlar ise canlı radyo yayını merak ediliyor. Derbinin radyodan nasıl dinleneceği ise futbol severler tarafından araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte Fenerbahçe ve Galatasaray derbisini veren canlı radyo yayınları

10.04.2022-15:20 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-15:20) Fenerbahçe Galatasaray maçı radyodan canlı dinle - FB GS derbisini veren canlı radyo yayınları

Birçok futbol tutkunu heyecanla bu akşam gerçekleşecek olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini bekliyor. Dev mücadeleyi izlemek için bekleyenlerin yanı sıra izleyemeyenlerse FB-GS derbisinin hangi radyo kanalından yayın yapacağını araştırıyor. Bu akşam gerçekleşecek dev derbi maçı saat 20.30'da başlayacak.

Süper Lig’in 32. haftasında soluk soluğa oynanacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisi beIN Sports HD 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe-Galatasaray derbisini veren canlı radyo yayınıFenerbahçe-Galatasaray derbisini veren canlı radyo yayını

Merakla beklenen Fenerbahçe-Galatasaray derbisi bu akşam saat 20.30'da başlayacak. Derbiyi izleme imkanına sahip olamayacak birçok taraftarın gündeminde yer alan radyodan dinleme yolları ise araştırılıyor.

Fenerbahçe Galatasaray maçı radyodan canlı dinle

Ezeli rakipler bu akşam karşı karşıya geliyor. Her iki takımında taraftarları bu akşam 20.30'da başlayacak olan karşılaşma için heyecanla bekliyor. beIn Sports HD 1 kanalından canlı yayınlanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisini izleyeme imkanı olmayanlar ise alternatif yollar arıyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal