Digiturk beIN Connect tek maç satın alma fiyatı

Sporseverler takımlarının maçlarını gerek canlı gerekse uzaktan takip ediyor. Binlerce sporseverin nefes kesen maçları takip etmek için kullandığı platformlardan olan Digiturk’te tek maç satın alma konusu gündeme geldi. Digiturk üzerinden tek maç satın alarak izlemek isteyenler, Digiturk beIN Connect tek maç nasıl satın alınır? Tek maç satın alma fiyatları nedir? Gibi sorulara yanıt arıyor.

10.04.2022-16:22 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-16:22) Digiturk beIN Connect tek maç satın alma fiyatı

Sporseverleri yakından ilgilendiren bir konu gündemde yerini aldı. Takımının maçlarını kaçırmadan takip eden birçok taraftar, çeşitli platformalar üzerinden karşılaşmaları takip ediyor. Bu platformlardan olan Digitürk’ten tek maç satın alma konusu da sıkça araştırılan konular arasında yer alıyor. Birçok sporsever, Digiturk beIN Connect üzerinden tek maç nasıl satın alınır sorusuna yanıt arıyor.

2022 yılında birçok sporsever BeINsports üzerinden tek maç satın alarak karşılaşmaları takip etti. Türkiye’de futbol karşılaşmalarını resmi olarak yayınlayan kuruluş BeINsports’tur. Ülkemizde futbol müsabakaları uzun bir süre boyunca Lig TV üzerinden yayınlanmıştır. Digitürk üzerinden yayın yapan Lig TV, futbol karşılaşmalarını izlemek isteyen sporseverlere bu hizmeti üyelik ile sağlamaktadır. Yani futbol karşılaşmalarını kaçırmadan takip etmek isteyen futbolseverler Lig TV üyeliği yaptırmak durumundadır. Türkiye Futbol Süper Ligi’ni izlemek için BeINsports üyeliği şartı vardır. BeINsport bir kanal üzerinden yayın yapmaz ve birçok ligden karşılaşmaları sporseverlerle buluşturur.

BeINsports

Tek maç satın alma detayları

Tek maç satın alarak karşılaşmaları izlemek isteyenlerin de Digitürk üyeliği olmalıdır. Tek maç satın almak isteyen üyeler, Digitürk üzerinden onlineislemler.digiturk.com.tr sitesine giriş yaptıktan sonra “izle-öde” menüsü üzerinden izlemek istediği tek maçı satın alabilmektedir. Digitürk’ün evlerden izlenebilmesi, tek maç satın alma durumunu da arttırmıştır. 2022 yılında Digitürk üzerinden tek maç satın almak isteyenler, 4 büyük takımın maçlarını izlemek için 30 TL ödemektedir.

Lig TV, Türkiye’de futbol yayını sağlamak isteyen Katar merkezli bir şirket olan BeINsports tarafından satın alınmıştır. Satın alma işleminin ardından yayın yapan platformun ismi ve içeriği de değişime gitmiştir. Pek çok sporsever, Lig TV’den BeINsports logosuna geçişe tanıklık etmiştir.

Platformların üyelik fiyatlarının fazla olduğunu düşünen sporseverler ise farklı alternatiflerin arayışına girdi. Lig TV kanalının BeINsport’a satılmasının ardından birçok sporsever, internetten BeINsports maçlarını nasıl takip edeceği konusunda araştırma içine girdi. BeINsport’un tek maç satın alma yöntemini mobile taşımasının ardından satın alma oranları da düşüşe geçti. İnternetten BeINsports kanallarını takip etmek isteyen sporseverler, platformun resmi sitesine girerek sayfada bulunan ‘canlı yayın izle’ seçeneğinden kanallara ulaşabilirler. Ayrıca BeINsports üyeliği olanlar, televizyondan izleyebildikleri gibi internet üzerinden de platformun spor ve haber kanallarına ulaşabilirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal