CBC Sport HD nasıl izlenir? CBC Sport uydu ve frekans bilgileri nedir?

Avrupa, Asya ve Amerika kıtalarında yayınları bulunan Kanada menşeli CBC Sport kanalı Avrupa maçlarını naklen yayınlamaktadır. UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını hem İnternet üzerinden hem de uyudu üzerinden yayınlayan CBC Sport kanalının uydu ve frekans bilgileri araştırılmaya başlandı. Peki CBC Sport HD nasıl izlenir? CBC Sport uydu ve frekans bilgileri nedir? detaylar haberimizde yer almaktadır.

10.04.2022-01:30 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-01:30) CBC Sport HD nasıl izlenir? CBC Sport uydu ve frekans bilgileri nedir?

İlk kez Kuzey Amerika ülkesinde bulunan Kanada'da yayıncılık hayatına başlayan CBC Sport kanalı şimdilerde Avrupa, Asya ve Amerika kıtalarında yayınlarını sürdürmektedir. UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını hem İnternet üzerinden hem de uyudu üzerinden yayınlayan CBC Sport kanalının uydu ve frekans bilgileri araştırılmaya başlandı.

CBC Sport HD kanalı televizyonda nasıl izlenir?

CBC Sport kanalının Azerbaycan ile kanal kurmasıyla, Azerbaycan'daki ulusal uydular aracılığıyla televizyonlardan kolaylıkla izlenebilir. Türkiye televizyonlarında gerekli kurulumları yaparak CBC Sport kanalı izlenebilir. CBC Sport kanalını izleyebilmek için şu adımlar takip edilmelidir:

İlk önce televizyonun bağlı olduğu uyduyu AzerSpance 1 ya da Africasat 1A olarak ayarlamak gerekmektedir. Televizyonda AzerSpace 1 ya da Africasat 1A uydusu kurulduysa ayarlar menüsünden frekans oluşturma seçeneğini seçerek CBC Sport kanalının frekans bilgilerini girmek gerekmektedir. Frekans bilgilerini doğru bir şekilde girdikten sonra ara tuşuna basarak arama yapılmalıdır.

CBC Sport uydu ve frekans bilgileri nelerdir

CBC Sport uydu ve frekans bilgileri nelerdir?

CBC Sport kanalının uydu ve frekans ayarları aşağıdaki gibidir:

Uydu: AzerSpance 46 derece

Frekans: 11135

Polarizasyon: H-Yatay

Sembol: 27500

FEC Değer: Bu değeri çoğu cihaz kendi ayarlamaktadır.

CBC Sport kanalının İnternet sitesi var mı?

CBC Spot kanalının yayınlandığı ülkelerde İnternet sitesi de bulunmaktadır. Hatta bu sitelerde maçlar canlı yayınlanmaktadır. Fakat ülkemizde UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları EXXEN üzerinden yayınlandığı için maç saatinde kısıtlama getirilebilir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal