Ronaldo'dan tepki çeken hareket! Taraftarın telefonunu paramparça etti..

Premier Lig müsabakalarında Everton takımın konuğu olan Manchester United, karşılaşmadan 1-0 mağlup olarak ayrıldı. Maçın sonunda soyunma odasına giderken telefona vuran Ronaldo, taraftarın telefonunu paramparça etti.

10.04.2022-00:02 - (Son Güncelleme: 10.04.2022-00:02) Ronaldo'dan tepki çeken hareket! Taraftarın telefonunu paramparça etti..

Dünya yıldızı Cristiano Ronaldo, son çıktığı maçta zor anlar yaşadı. Oynadığı futbolun yanı sıra sahanın dışında yaşadığı olaylarla gündeme gelen yıldız oyuncunun adı saha çıkışı skandal bir olaya imza attı.

Ronaldo'dan tepki çeken hareket

Premier Lig karşılaşmaları için Everton takımın konuğu olan Manchester United, sahadan 1-0 yenik olarak zorlu geçen mücadeleyi kaybeden Kırmızı Şeytan'larda Ronaldo soyunma odasına giderken skandal bir harekette bulundu.

Rakip takım taraftarının cep telefonunu kırdı

"Rakip takım taraftarının cep telefonunu kırdı"

Everton deplasmanından mağlup olarak ayrılan Manchester United oyuncuları soyunma odasına doğru giderken Cristiano Ronaldo, rakip taraftarın cep telefonunu yere vurdu ve telefonun paramparça olmasını sağladı. Ronaldo'nun yaptığı bu skandal hareket saniye saniye kaydedilirken görüntüler dünya basınında büyük yankı uyandırdı. Görüntüleri izleyen sosyal medya kullanıcıları ise Ronaldo'ya tepki gösterdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal