Carlos Arroyo: 'Beşiktaş'tan Ayrılmak İstemedim'

Türkiye'de Beşiktaş ve Galatasaray'da oynayan Porto Riko'lu yıldız oyuncu Carlos Arroyo, seneler sonra çarpıcı bir açıklama yaptı.

01.05.2020-13:06 - (Son Güncelleme: 01.05.2020-12:48) Carlos Arroyo: 'Beşiktaş'tan Ayrılmak İstemedim'
Beşiktaş ve Galatasaray'da Türk basketbolunda bir zamanlar damga vuran oyunculardan bir tanesi olan Carlos Arroyo, Beşiktaş'tan ayrılığıyla alakalı çarpıcı bir açıklama yaptı.

Porto Riko'lu yıldız Carlos Arroyo, sosyal medya hesabından açıklamalar yaptı. Beşiktaş'ın 2012 EuroChallenge şampiyonluğu üstüne yayınladığı videoya yorum yapan yıldız "Hatıralar için teşekkürler Beşiktaş. Taraftarların tüm bu başarılardan sonra bana daha nazik olmasını dilerdim. Galatasaray'a gitme kararımın onları hayal kırıklığına uğrattığını biliyorum ancak o dönemki Beşiktaş koçu beni yeniden takıma kazandırmak üzere bana yeteri kadar değer vermedi." ifadelerini kullandı.


Arroyo bunun haricinde "Bense Beşiktaş'a geri dönüp böylesine büyük taraftarlar için tekrar oynamayı istedim. Ancak ben ayrıldıktan sonraki davranışlarınızla beni hayal kırıklığına uğrattınız. Kulüp için gelecekte en iyi dileklerimle." diye konuştu.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal