Can Tanrıyar ile Davalık Olan Yaşar İpek Hakkında Zorla Getirme Kararı Verildi

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek, eski eşi Seren Serengil hakkında olumsuz yayın yapan Can Tanrıyar ile mahkemelik olmuştu. Tanrıyar’ı ağır ifadelerle tehdit eden Yaşar İpek, yedi yıl hapis istemiyle yargılandığı davaya katılmayınca mahkeme harekete geçti. İpek hakkında zorla getirme kararı verildi.

25.09.2020-17:34 - (Son Güncelleme: 25.09.2020-17:32) Can Tanrıyar ile Davalık Olan Yaşar İpek Hakkında Zorla Getirme Kararı Verildi

Can Tanrıyar ile Yaşar İpek’n arasındaki davada yeni bir gelişme yaşandı. Eski eşi Seren Serengil ve kendisi ile ilgili yayın yapan Can Tanrıyar’ı tehdit ettiği gerekçesiyle mahkemelik olan Yaşar İpek hakkında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Günaydın'dan Atakan Irmak'ın haberine göre; savcılık yürütülen soruşturma sonunda şarkıcı Yaşar İpek hakkında 'Basit Tehdit' ve 'Hakaret' suçlarından yedi yıla kadar hapis istemiyle iddianame hazırladı. Ancak Can Tanrıyar ve Yaşar İpek, mahkeme tarafından davetiye gönderilmesine rağmen duruşmaya katılmadı. Bunun üzerine mahkeme, Yaşar İpek hakkında adresinden zorla getirme kararı çıkardı.

NE OLMUŞTU?

Yaşar İpek’in Can Tanrıyar’a şu mesajı attığı tespit edildi: ‘Ya sen nasıl delikanlısın... Herif, benim karım hakkında yazdırıyor, benim hakkımda yazıyorsun. Alkolik pislik, erkeksen gel oğlum teke tek görüşelim. Yüce mahkemelere sığınma, tanıdığın ne kadar kabadayı varsa… Sana sahip çıkarsa, ismi cismi önemli değil benim de adım Yaşar İpek…’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal