Busy coin nedir? Busy Dao coin projesi ve yol haritası

İnsanların yatırım amacıyla sıklıkla başvurduğu kripto para piyasasındaki alt coinler oldukça merak ediliyor. Peki Busy coin nedir? Busy coinin geleceği var mı? Busy coin nasıl alınır? Tüm detaylar haberimizde.

18.04.2022-18:35 - (Son Güncelleme: 18.04.2022-18:35) Busy coin nedir? Busy Dao coin projesi ve yol haritası

Son yıllarda yükselişe geçmesiyle insanların nakit paralarını kârlı bir şekilde değerlendirmek için tercih ettiği kripto para piyasası sık sık internet üzerinden araştırılıyor. Araştırılan coinlerden biri de Busy coin. Peki Busy coin nedir? Projesi nedir? Alınabilir bir coin mi? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Busy coin

Busy DAO olarak bilinen coin, birden fazla durumda blok zincir teknolojisinden yararlanmakta olan ve merkezi bulunmayan dağıtılan bir çözümdür. Serbest çalışanlar için ilk etapta bir platform oluşturulması amaçlanmıştır. Web 3.0 motoru ve akıllı sözleşma aracılığıyla coinin avantajlarının kullanıcılara dağıtılacağı biliniyor. Projenin amacı bir e-ticaret platformu için merkezi bulunmayan ve dağıtılan bir blok zincir motoru olarak iblinir. Proje, serbest çalışan için bir platform geliştirmektedir. Teknoloji, blok zincirin çözümlerini temel almaktadır. Blok gerçekliği doğrulanan kullanıcılar rastgele seçim yapar ve kendi fikir birliği kanıtını kullanır. Yapılan işlem oldukça yüksek güvenlik sağlamaktadır ve çift harcamaları önlemektedir. Sistemde ayrıca her kullanıcı ağın bir parçası olabildiği için merkezileşmeye de katkıda bulunmaktadır. Bulunan tüm bu özellikler ağın veriminin yükseltilmesini sağlar. Coin sahibi ve kurucusu Vladimir Lieger olarak bilinmektedir. Kurucu ortağı ise Robert Michalek'dir. Coin ile alakalı yatırımcılar, coin kullanıcıları ve uzman kişiler geleceği ile ilgili umut olduğunu söylüyor. Busy, merkezi serbest olarak çalışan iş platformlarının karşı karşıya kaldıkları sorunların çözümünde yardımcı olacak şekilde tasarlanmıştır. Potansiyelli bir coin olarak ilerlediği düşünülüyor. Bazı uzman yorumları şu şekilde; "Son dönemlerde ilgimi çekmekte olan Busy coin teknik açıdan oldukça iyi." "Busy oldukça başarılı ve son derece de etkin bir projedir. Takdir edilesi." Busy coin geleceği ile ilgili yıllara göre bazı tahminler bulunmaktadır. Bunlar şu şekildedir;

-Coin ile ilgili 2022 yılında büyük bir sıçrama beklenmektedir. Bu artışın zamanla yükseleceği düşünülüyor. Bu yıl içinde $0.011 seviyelerine ulaşacağı tahmin ediliyor. Bu şekilde büyük kârlar elde edilebilir.

-2023 yılında coin fiyatının $0.015 gibi miktarlara çıkacağı tahmin ediliyor.

-2024 yılında coinin en çok yükseliş göstereceği yıl olacağı tahmin ediliyor ve yıl içinde $0.021 miktarlarına ulaşacağı söyleniyor.

-2025 yılı içerisinde Busy coin ile güzel gelişmelerle karşılaşılabilir. Bir büyüme olacağı ve fiyatının $0.030 değerlerine ulaşacağı düşünülüyor.

-2030 yılında en düşük olarak $0.20 seviyelerinde olacağı uzman tahminleriyle söylenmektedir.

Busy coin alım satım işlemleri şu platformlar üzerinden gerçekleşmektedir; "Gate.io, Uniswap, MEXC, Hoo, Hotbit"

Busy Coin

Busy coin güvenilir midir

Proje amaçları düşünüldüğünde Busy coin oldukça güvenilir bir coindir. Coin ile ilgili şu hususlar incelenerek güvenilirliği kullanıcılar tarafından tahmin edilebilir; "Coinin ekibini incelemek, yatırımcı veya topluluk, hacim ve teknik analizler, coinin projesi"

Busy coin nasıl alınabilir

Coini alabilmek için yukarıda bahsedilen platformlardan birine öncelikle üye olmalısınız. Daha sonra borsa içindeki bakiyeye para yüklenmesi gerekiyor. Daha sonra alınmak istenen coine Busy Dao Coin fiyatını girmelisiniz. Daha sonra panelden kaç adet Busy coin alabileceğinizi göreceksiniz. Daha sonra karşınıza çıkan panel size ne kadar ödeme yapacağınızı gösterecek. Bunları inceledikten sonra Busy Al butonuna tıklayarak coini alım işleminizi tamamlayabilirsiniz. Aynı sıralamayla satış işlemlerini de bu panel üzerinden yapabilirsiniz. Busy coin kısa vadede kâr elde etmek isteyen insanlar için üzücü grafikler gösterebilir. Şu an düşüşte olduğu düşünülüyor fakat hiçbir kripto para ani yükselişler göstermez veya ani olarak zararlı bir düşüşe geçmez. Piyasa içinde yatırımcılar sebebiyle de yükseliş ve düşüşler olması normaldir. Fakat Busy coin uzun vadede kâr edebilmek için güvenilir bir coin projesi gibi gözükmekte. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal