Buluthan SM - Yazılım Tanımlı Depolamanın Özellikleri ve Kullanımı

Buluthan'ın yeni nesil yazılım tanımlı depolama ürünü olan SM, yüksek performansı ve yedekli depolama sistemi ile kullanıcılarının takdirini toplamayı başarıyor.

02.01.2020-15:43 - (Son Güncelleme: 02.01.2020-15:51) Buluthan SM - Yazılım Tanımlı Depolamanın Özellikleri ve Kullanımı

Yüksek performanslı ve yedekli depolama sistemi olarak bilinen Buluthan SM, kullanıcılarından tam not aldı.

Onlarca petabyte kapasitelerinde dahil performanstan ödün vermeden, bit seviyesinde veri koruması, 7x24 sistem sürekliliği ve entegre felaket kurtarım özellikleri ile kullanıcılarına benzerlerinden farklı bir deneyim sunuyor.

Software-Defined (Yazılım-Tabanlı ) veri barındırma teknolojisine sahip Buluthan SM, yaygın olarak bulunan, her yerden satın alabileceğiniz diskleri ve sunucu ekipmanlarını kullanarak OPEX ve CAPEX oranlarında dikkat çekici düşük oranlar sunabilmektedir.

Yurtdışından satın alınmakta olan diğer ürünler gibi, kullanıcıların herhangi bir arıza ile karşılaşması durumunda günlerce beklemek ya da binlerce dolara ufak bir disk almak zorunda kalmıyor.

Buluthan SM, sürümü yüksek, kolayca erişilebilir ekipmanlar ile çalışan bir disk sistemidir.

ÇİFT SEVİYELİ REAL RİME I/O READ CACHE TEKNOLOJİSİ

Çift seviyeli real rime I/O read cache teknolojisi ile istatistiksel veriye dayalı auto-tiering teknolojilerine göre beş kata kadar yüksek performans elde ediliyor.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal