Kişisel Verileri Güvenli Bir Şekilde Saklayan Buluthan PS Nedir ? Buluthan PS Nasıl Çalışır ?

Yerli sermaye ile piyasada ön plana çıkan Buluthan'ın ürünü olan PS, kişisel verilerini güvenli ve verimli bir şekilde saklamak isteyen kullanıcıların ilk tercihleri arasında bulunuyor.

02.01.2020-15:32 - (Son Güncelleme: 02.01.2020-15:24) Kişisel Verileri Güvenli Bir Şekilde Saklayan Buluthan PS Nedir ? Buluthan PS Nasıl Çalışır ?

Buluthan PS, kişisel verilerin güvenli ve verimli bir şekilde saklanmasını, ortak ortamlarda çalıştırılabilmesini ve paylaşılmasınına olanak sağlamasıyla biliniyor. Kullanıcıların verileri, yabancı bir datacenter yerine kendi Buluthan'ın sisteminde güvence altında tutuluyor.

KURUMSAL FİRMALARIN TERCİHİ 'BULUTHAN'

Dünya devi Dropbox, Google Drive, OneDrive gibi kişisel bulut depolama sistemlerinin kurumsal alternatifi olarak şirketler tarafından tercih ediliyor.

Özel Bulut (Private Cloud) sistemi ile dilenirse, kurumların güvenlik ve kimlik denetim mekanizmalarına entegre olabilmesi büyük kolaylık sağlıyor.

Buluthan PS kurumunuzun güvenlik kurallarına uygun, entegre olarak kişisel veri saklama, tek tuş veri paylaşımı, üçüncü şahıslara güvenli paylaşım ve kişisel telefon & tablet ekipmanları dahil herhangi bir cihazdan güvenli erişim sağlanabiliyor.

Buluthan PS yüksek kapasiteli, bit seviyesinde veri koruması ve dağıtık veri saklama altyapısı ile uçtan uca kişisel bulut alanı hizmeti vermektedir.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal