BluTV ALEF: Mâl-i Hülya ne zaman yayınlanacak? Merakla beklenen yapımın yayın tarihi belli oldu

Dijital platformlardan olan Blu TV gün geçtikçe içeriklerini çoğaltarak yoğun ilgi görmektedir. ALEF: Mal-i Hülya'nın afişi yayınlanmasıyla yayın tarihi merak konusu oldu. ALEF: Mal-i Hülya'nın yayın tarihi ne zaman, dizinin oyuncuları kimler, kaç bölüm yayınlanacak? ALEF: Mal-i Hülya dizisi hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır.

15.03.2022-15:06 - (Son Güncelleme: 15.03.2022-17:09) BluTV ALEF: Mâl-i Hülya ne zaman yayınlanacak? Merakla beklenen yapımın yayın tarihi belli oldu

Blu TV'de yayınlanacak ALEF: Mal-i Hülya dizisinin tanıtımı yayınlanması sonrasında afişi de izleyicilerle buluştu. Yayın tarihi belli olan dizinin kaç bölüm ekranlara geleceği de merak konusu oldu. Kadrosunda başarılı isimler yer alan dizi hakkında merak edilenler haberimizde. 

ALEF: Mal-i Hülya dizisi ne zaman yayınlanacak?

ALEF: Mal-i Hülya dizisi

Yapımcılığını May Produksiyon'un yaptığı, yönetmenliğini Gökhan Tiryaki'nin üstlendiği, başrollerini Taner Ölmez, Aybüke Pusat ile Hande Soral'ın paylaştığı dizide; 13. yüzyılda şifahanede işlenen bir cinayetin günümüze kadar gelen izleri dizide yer alacaktır.

ALEF: Mal-i Hülya dizisinin oyuncu kadrosunda Serdar Orçin, Mehmetcan Mincinozlu, Emel Çölgeçen, Çiğdem Selışık Onat, Cankat Aydos, Ahsen Türkyılmaz'ın da yer alırken dizinin yeni sezon ilk dört bölümü 7 Nisan Perşembe günü seyirci ile buluşacak.

ALEF: Mâl-i Hülya, yeni sezon ilk dört bölümüyle 7 Nisan Perşembe günü sadece BluTV'de izleyicilerle buluşacak. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal