Now TV fenomen dizinin ipini çekti: Gaddar’ın final tarihi belli oldu

Now TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan’ın başrollerinde yer aldığı Gaddar dizisinden sevenlerine kötü haber geldi. Dizinin final yapılmasına karar verirken final tarihi de belli oldu.

20.05.2024-11:47 - (Son Güncelleme: 20.05.2024-17:38) Now TV fenomen dizinin ipini çekti: Gaddar’ın final tarihi belli oldu

Sinan Öztürk’ün yönetmenliğini yaptığı, senaristliğini ise Hürer Ebeoğlu’nun üstlendiği Gaddar dizisi, yayın hayatına fırtına gibi bir giriş yapmasına rağmen ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Çağatay Ulusoy ile Sümeyye Aydoğan’ın başrollerinde yer aldığı Gaddar dizisinin final tarihi Now TV tarafından duyuruldu.

Gaddar’ın final tarihi belli oldu

Çağatay Ulusoy'u televizyon ekranlarına geri döndüren Gaddar dizisi, beklenen reytingleri elde edemedi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre, dizi istenilen seviyede reyting alamayınca final kararı aldı. Gaddar dizisinin 20. bölümü, final yaparak 7 Haziran'da NOW ekranlarında izleyicilerle buluşacak. 

Now TV fenomen dizinin ipini çekti: Gaddar’ın final tarihi belli oldu

Oyuncu kadrosunda Çağatay Ulusoy, Sümeyye Aydoğan, Onur Saylak, Alper Çankaya, Erdal Özyağcılar ve İbrahim Çelikkol gibi isimler yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal