30.08.2022-13:20 (Son Güncelleme:08.04.2023-15:06)


1

Beren Saat- Alper Kul

Beren Saat- Alper Kul

'Aşka Sürgün' adlı dizi setinde tanışan Beren Saat ile Alper Kul, 2005 yılında set aşkı yaşadılar. Bunun ardından Ebru Gündeş'in evlilik itirafı olay oldu.



2

Arzu Yanardağ-Mustafa Altıoklar

Arzu Yanardağ-Mustafa Altıoklar

Arzu Yanardağ, 90’ların başında gönlünü Mustafa Altıoklar’a kaptırdı. Ancak ikilinin bir döneme damga vuran aşkları 2000'lerin başında bitti. Son olarak Ebru Gündeş ve genç sevgilisinin evlilik itirafı gündem oldu.



3

Hülya Avşar- Kaya Çilingiroğlu

Hülya Avşar- Kaya Çilingiroğlu

Defalarca ladatılan Hülya Avşar, Kaya Çilingiroğlu ile olan evliliğini sonlandırmış, ikili arkadaş kalmıştı. Bir programa katılan Çilingiroğlu, eski eşi Hülya hakkında; "Hülya ile tekrar asla evlenmem ama biz ayrılamayız" sözleriyle dikkat çekti.



4

Aleyna Kalaycıoğlu ve Sinan Akçıl

Aleyna Kalaycıoğlu ve Sinan Akçıl

Geçtiğimiz günlerde futbolcu Cengiz Ünder'den ayrılma kararı alan Aleyna Kalaycıoğlu'nun, ünlü şarkıcı Sinan Akçıl ile aşk yaşadığı iddia edildi. Sosyal medyada, ikilinin sık sık birlikte vakit geçirdikleri öne sürülürken, bazı kullanıcılar bunun yalnızca bir reklam çalışması olduğunu dile getirdi.



5

Damla Ersubaşı - Mustafa Can Keser

Damla Ersubaşı - Mustafa Can Keser

İhanet ve şiddet iddiasıyla boşanan ünlü oyuncu Damla Ersubaşı, sonrasında arayı düzeltmiş tekrar birlikte olmuştu. Ancak ikili bir kez daha ayrılmıştı. Şimdilerde ise aralarından su sızmıyor. Bu kez eski kocasının yanağından makas aldığı görüntüleri yayınladı.



6

Ebru Gündeş - Rassan Khoshnaw

Ebru Gündeş - Rassan Khoshnaw

Ebru Gündeş'in adı kendisinden küçük olan Iraklı iş insanı Rassan Khoshnaw ile aşk yaşamasıyla anılıyordu. Ünlü çiftin evlendiği iddia edildi. Dubai'de gizlice nikah yaptığı söyleniyor.



7

Nilüfer Açıkalın - Orhan Oğuz

Nilüfer Açıkalın - Orhan Oğuz

Nilüfer Açıkalın'ın eski sevgilisi Orhan Oğuz'un kızı Ebru Oğuz'dan sert sözler. Babasıyla birlikteliğini bitirdikten hemen sonra başka bir ilişkiye başlayan Açıkalın'a "Babamın parasıyla kendisine jigolo tutmuş. Paraları yemeye devam ediyor" şeklinde sözler söyleyen Ebru Oğuz, tartışmanın fitilini alevlendiriyor.



8

Nurgül Yeşilçay-Tolga Karel

Nurgül Yeşilçay-Tolga Karel

Şimdilerde yaşamını Amerika’da sürdüren ünlü Tolga Karel, bir dönem Nurgül Yeşilçay ile tutkulu bir aşk yaşamıştı.



9

Acun Ilıcalı-Zeynep Yılmaz

Acun Ilıcalı-Zeynep Yılmaz

Seren Serengil Şeyma Subaşı'nı eleştirirken Acun Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'a övgüler yağdıran Seren Serengil, açıklamasında Acun Ilıcalı'nın Çağla Altunkaya ile aşkını unutup "Ben ne hissediyorum Acun'la Zeynep barışacak gibi hissediyorum" şeklinde konuştu. Zeynep Yılmaz bu sözlerden rahatsız oldu ve Seren Serengil'e mesaj attı. Seren Serengil canlı yayında "Ben de aynı fikirdeyim ama Zeynep bundan çok rahatsız geçen bana mesaj attı. 'Sero sen bunları söylüyorsun ben söylettiriyorum zannedecekler' demiş. Hiç kimse böyle düşünemez, kimse bana bir şey söyletemez. Benim doğrum bu” dedi.



10

Koray Candemir-Öykü Serter

Koray Candemir-Öykü Serter

Kargo grubunun solisti Koray Candemir ile Öykü Serter, 1999'dan 2005'e kadar mutlu bir birliktelik sürdürdü.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr