21.04.2022-08:35 (Son Güncelleme:21.04.2022-08:59)


1

Amine Gülşe

Amine Gülşe

2,9 milyon takipçisinin olduğu Instagram hesabından sık sık ev halini paylaşan Amine Gülşe, son olarak kızı Eda'yı uyuttuktan sonra bir fotoğrafını paylaştı. Paylaşımına "Eda uyuyunca monitöre sarılan anne" notunu yazan Gülşe'nin duru güzelliğinin yanı sıra takıları gündem geldi.



2

Gülşen'in 80 bin TL değerindeki saatini ve 100 bin TL değerindeki yüzüğünü eşi Mesut Özil hediye etmiş 10 bin TL değerindeki bilekliğini ise kayınvalidesi vermişti.



3

Yasemin özilhan

Yasemin özilhan

Yasemin Özilhan 250 bin dolarlık (770 bin lira) 8 karat tek taş yüzüğü ve 20 bin dolarlık (60 bin lira) tamtur pırlanta yüzüğü.



4

Bülent Ersoy

Bülent Ersoy

Yaz dönemi konserleri için tam gaz hazırlıklarına devam eden Bülent Ersoy, Nişantaşı'ndaki bir tekstil mağazasına girdi. 3 saat boyunca kumaş seçen Ersoy'a Cenk Tezer ve Gülşah Saraçoğlu eşlik etti. Yönlendirmeler ile birlikte 3 saatte alışverişini tamamlayan Bülent Ersoy, satın aldığı 200 metre kumaş için mağazaya yaklaşık 250 bin lira ödedi.



5

Şeyma Subaşı

Şeyma Subaşı

Acun Ilıcalı'dan boşandıktan sonra ayda 125 bin TL nafaka aldığı öğrenilen Şeyma Subaşı, Mısırlı sevgilisiyle birlikte olduğu dönem nafaka almayı bıraktığını duyurmuştu. Sevgilisinden ayrıldıktan sonra parasız kaldığı iddia edilen Subaşı, lüks kıyafetlerini satmaya başladı!



6

İddiaları yalanlayan Şeyma Subaşı sosyal medya hesabından yaptığı duyuruyla parayı sokak hayvanları için harcayağını söyledi.



7

Hatırlarsanız çok konuşulan isimler arasında yer alan Şeyma Subaşı'nın yüzüğü de kendisi kadar konuşulmuştu.



8

Demet Akalın

Demet Akalın

Demet Akalın ve herkesin diline düşen 2 milyon lira değerindeki tek taşı.



9

Süreya Yalçın

Süreya Yalçın

Sosyetik Güzel Süreyya Yalçın'a eşi Ozan Baran'ın henüz çocukları olmamasına rağmen anneler günü hediyesi olarak aldığı bu tektaş çok konuşulmuştu.



10

Gülşen

Gülşen

Ozan Çolakoğlu ile evlenen Gülşen'in tektaşı da 600 bin lira değerinde.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr