Bir Köpek Saldırısı Daha: Antalya'da Yaralanan Kadın Hastaneye Kaldırıldı

Pitbull cinsi 2 köpeğin saldırdığı kadın yaralandı. Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde ikamet eden kadın oturduğu apartmanın giriş katında pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğradı.

17.01.2022-10:23 - (Son Güncelleme: 17.01.2022-11:05) Bir Köpek Saldırısı Daha: Antalya'da Yaralanan Kadın Hastaneye Kaldırıldı

Pitbull dehşeti yine gündeme geldi. Yakın zamanda Gaziantep'te minik Asiye'ye saldıran ve küçük kızı hastanelik eden olayın bir benzeri Antalya'da yaşandı.

Antalya'da yaşayan kadın ikamet ettiği apartmanın girişinde saldırıya uğradı. Saldırı sonucu yaralanan 45 yaşındaki Öznur Karaca, Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastaneye kaldırılan kadının ayağından ve elinden yaralandığı bildirildi. Öznur Karaca tedavi sonrası hastaneden taburcu edildi.

Yaşanan olay sonrası inceleme çalışmaları başlatan polis ekipleri tarafından köpeklerin sahibi olduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.


AYNI KÖPEK DAHA ÖNCE DE SALDIRMIŞTI

Pitbull cinsi köpeklerin apartmanda beslendiği tespit edildi. Köpekler olay sonrası Muratpaşa Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi'ne teslim edildi. Ek olarak yaklaşık 2 yıl önce aynı köpeklerden birinin Öznur Karaca’ya saldırdığı da öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal