Bir Baba Aile Apartmanından Taşınmak İsteyen Oğlunu Öldürdü

İstanbul Sultanbeyli'de yaşanan olayda, bir baba aile binasından taşınmak istediği için tartıştığı oğlunu silahıyla vurdu. Baba tutuklandı.

28.04.2020-17:31 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-17:20) Bir Baba Aile Apartmanından Taşınmak İsteyen Oğlunu Öldürdü

Olay, dün Sultanbeyli Hamidiye Mahallesi'nde bulunan bir ikamette meydana geldi. Alınan bilgilere göre, polis ekiplerine silah sesi geldiği yönünde ihbar gitti. İhbarı değerlendiren ekipler, Mehmet K.'nın silahla vurulduğunu ve hastaneye kaldırıldığını belirledi. 

Yaralı Mehmet K. hastanede hayatını kaybederken, baba M.K. ve yakınlarının ifadesi alındı. Yapılan incelemelerin ardından cinayeti ölen şahsın babası M.K.'nın işlediği tespit edildi. M.K. sorgusunda olayı itiraf etti ve oğlunu eşiyle tartışması üzerine sinirlenerek kendisine ait tabanca ile vurduğunu söyledi. Şahıs silahı ise evin içerisinde bir yere attığını belirtti.

Ekipler, evin bahçesinde araştırma yaptı ve altı adet kovan, ikamet içerisinde iki adet tabanca ile bu tabancalara ait üç adet şarjör ele geçirildi. Polisler M.K'nın cinayeti oğlunun aile apartmanından başka bir yere taşınmak istemesi üzerine çıkan anlaşmazlık sonucu işlediğini tespit etti. 

M.K. daha sonra çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal