Osmaniye'de Sağlık Çalışanının Sır Ölümü

Osmaniye'de, işitme ve konuşma engelli olan sağlık çalışanı Naime Taş, eşiyle tartıştıktan sonra çıktığı balkondan düşerek yaşamını yitirdi. Taş'ın 2 ay önce evlendiği öğrenildi.

28.04.2020-15:18 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-14:58) Osmaniye'de Sağlık Çalışanının Sır Ölümü

Olay, Osmaniye'nin Düziçi ilçesinde Boğaziçi Mahallesi, Hastane Sokak'ta bulunan bir apartmanın 7'nci katındaki dairede meydana geldi. Alınan ilk bilgilere göre işitme ve konuşma engelli Aşkın Taş (29) kendisi gibi işitme ve konuşma engelli olan sağlık çalışanı eşi Naime Taş (36) ile tartıştı. İkilinin arasındaki tartışmadan sonra Naime Taş, evlerinin balkonuna çıktı. Taş, evlerinin balkonundan aşağıya düştü. 

Olay sağlık çalışanlarına bildirilirken, sağlık ekipleri Düziçi Devlet Hastanesi bitişiğinde bulunan apartmana koşarak geldi. Mesai arkadaşlarını sedyeye alan sağlık çalışanları, kadını hastaneye götürdü. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kadın hayatını kaybetti. Olayın ardından kadının eşi ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. 

Naime Taş ile Aşkın Taş'ın 2 aylık evli olduğu öğrenilirken, Naime Taş'ın Düziçi Devlet Hastanesi ameliyathane bölümünde sterilizasyon personeli olarak, eşi Aşkın Taş'ın ise markette çalıştığı öğrenildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal