Beşiktaş'tan Galatasaray'a Sert Gönderme!

Türkiye'de spor karşılaşmalarının Nisan sonuna kadar taraftarsız yapılmasına karar verilirken Galatasaray'ın bugün gerçekleştirdiği açıklama Beşiktaş camiasında şaşkınlık yarattı.

13.03.2020-16:09 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-16:01) Beşiktaş'tan Galatasaray'a Sert Gönderme!
Dünyayı saran coronavirüsü salgını tedbirleri kapsamında Türkiye'deki spor mücadelelerinin taraftarsız gerçekleştirilmesi kararı veriliren Galatasaray Kulübü, karşılaşmaların 15 gün ya da 1 ay olmak üzere ertelenmesi düşüncesinde olduğunu duyurmuştu.

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, dün gerçekleştirdiği duyuruda spor mücadelelerinin Nisan ayı bitimine kadar  seyircisiz yapılması kararı verildiğini açıklarken Galatasaray'ın bugün yaptığı açıklamaya tepkiyle cevap verildi.

BAŞKAN CENGİZ ERTELEMEYİ İSTEMEMİŞTİ

Galatasray Başkanı Mustafa Cengiz'in dün kayda geçirdiği açıklamada "Ben şaşırdım,maçı erteleyelim, seyircisiz oynansın vs." ifadelerini kullanmıştı. Bugün kulübün resmi sitesinde ise "Lig 15 gün ya da 1 ay süreyle ertelensin" dedi.

BEŞİKTAŞ'TAN TEPKİ

Beşiktaş 2. Başkanı ve Medya İletişim Sorumlusu Yönetici Adnan Dalgakıran, paylaştığı yazıda "Galatasaray Başkanı dün farklı bugün farklı konuşuyor. Her gün farklı konuşuyorlar bakalım daha ne konuşacaklar, netleşsin ona göre net cevabımızı veririz." sözlerini kullandı.

BEŞİKTAŞ'TAN GÖNDERME

Beşiktaş Kulubünün resmi Twitter hesabından tepki olarak şu sözler yazıldı, "Tutarlı. Aralarında çelişki bulunmayan, her bakımdan uyumlu, insicamlı."

Beşiktaş'tan Gönderme
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal