Galatasaray'da, Basketbol Maç Biletleri İadesi

Spor karşılaşmalarının nisan ayının sonuna kadar taraflarsız yapılması için verilen karardan dolayı, 14 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek olan Galatasaray Doğa Sigorta - Pınar Karşıyaka ve Galatasaray - Fenerbahçe Öznur Kablo basketbol mücadeleleri için bilet alan taraftarlara bilet ücretleri iade edilecek.

13.03.2020-15:55 - (Son Güncelleme: 13.03.2020-15:50) Galatasaray'da, Basketbol Maç Biletleri İadesi
Spor karşılaşmalarının nisan ayının sonuna kadar taraflarsız yapılması için verilen karardan dolayı, 14 Mart Cumartesi günü gerçekleşecek olan Galatasaray Doğa Sigorta - Pınar Karşıyaka ve Galatasaray - Fenerbahçe Öznur Kablo basketbol mücadeleleri için bilet alan taraftarlara bilet ücretleri iade edilecek.

Galatasaray'dan gelen açıklama şu şekilde:

"Pınar Karşıyaka veya Fenerbahçe Öznur Kablo karşılaşmaları bilet iade işleminizin gerçekleştirilebilmesi için;

Biletlerinizi teslim aldıysanız, herhangi bir Biletix Perakende Satış Noktasına teslim etmeniz gerekmektedir. Biletix’e teslim edilmeyen biletler için geri ödeme yapılamamaktadır.

Biletinizi henüz teslim almadıysanız ya da biletinizi, Dijital Bilet seçeneği ile ve Kredi Kartı ile satın aldıysanız herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur. Bilet tutarının iadesi, işlemde kullandığınız kredi kartınıza 10 iş günü içinde otomatik olarak iade edilecektir.

*Banka hesap kartı ile yapılan işlemlerde, banka kartına geri ödeme yapılamamaktadır. İadenizin yapılabilmesi için IBAN numarası, banka adı ve hesap sahibi ad -soyad bilgilerini 0850 755 55 55 numaralı Biletix Çağrı Merkezimize veya web sitemizdeki yardım sayfalarından form doldurarak müşteri hizmetlerimize iletmenizi rica ederiz."
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal