Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Transfer Çalımı! Konoplyanka Transferi Bitiyor!

Fenerbahçe haftalardır peşinden koştuğu Konoplyanka transferinde Beşiktaş araya girdi.. Siyah beyazlı ekip bu transferi bitirmeye çok yakın

20.07.2019-09:16 - (Son Güncelleme: 20.07.2019-09:10) Beşiktaş'tan Fenerbahçe'ye Transfer Çalımı! Konoplyanka Transferi Bitiyor!

Fenerbahçe önümüzdeki sezonun kadrosunu yavaş yavaş oturtmaya başlıyor.. Garry Rodrigues'i kadrosuna katan Fenerbahçe, sol kanat transferi için de Konoplyanka için yoğun mesai harcıyor.. Alman basınında çıkan haberlere göre; Fenerbahçe'ye bu transferde Beşiktaş rakip çıktı.

Neredeyse 5 haftadır peşinde olduğu Ukraynalı yıldız ile anlaşmada son aşamaya gelindiği belirtilen Konoplyanka için Beşiktaş araya girdi. Siyah beyazlı yetkililerin geçtiğimiz günlerde özel bir uçuş ayarlayarak Konoplyanka'nın menajeriyle biraraya gelip anlaşma detaylarının konuşulduğu öğrenildi.

Ukraynalı yıldız oyuncu Beşiktaş'ın teklifini kabul ederse, Schalke04 ile bonservis pazarlığına başlanacak. Alman kulübü bu oyuncu için minimum 5 milyon euro talep ederken, Beşiktaş'ın bu rakamı karşılayabileceği ifade edildi.

Son Dakika Spor Haberleri İçin aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal