Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz Antrenmana Katıldı!

Beşiktaş'ın, Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geleceği karşılaşmanın hazırlıkları başladı. Teknik direktör Sergen Yaçın yönetiminde gerçekleşen antrenmana genç yıldız Rıdvan Yılmaz'dan gelen haber takımı sevindirdi.

29.11.2021-16:34 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-16:46) Beşiktaş'ta Rıdvan Yılmaz Antrenmana Katıldı!

Siyah beyazlıların, Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geleceği karşılaşmanın antrenmanları başladı. Takımın teknik direktörü Sergen Yaçın yönetiminde gerçekleşen antrenmanda genç yıldız Rıdvan Yılmaz'dan gelen haber takımı sevindirdi.
Süper Lig devlerinden Beşiktaş, son olarak ligde Giresunspor karşısında 4-0'lık ağır bir yenilgi almıştı. Siyah beyazlıların, Giresunspor karşısında kendi evinde aldıkları 4-0'lık mağlubiyet gerek Beşiktaş takımında gerek Beşiktaşlı taraftarlar da büyük moral bozukluğu yaşatmıştı. Karşılaşmanın ardından Beşiktaş'ta ligde yeni yapacakları Kasımpaşa maçının hazırlıkları başladı. Siyah beyazlılara Kasımpaşa ile oynadığı antrenmanda genç yıldızı Rıdvan Yılmaz'dan sevindiren haber geldi.

RIDVAN YILMAZ BEŞİKTAŞ'I MUTLU ETTİ

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarına, bir günlük iznin ardından yaptığı çalışmayla başladı. Sakatlığını atlatan Rıdvan Yılmaz antrenmandaki yerini aldı.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanı, başkan Ahmet Nur Çebi, asbaşkan Emre Kocadağ ile Beşiktaş Futbol A.Ş. Genel Müdürü Ceyhun Kazancı da yakından takip etti.
Takımın teknik direktörü Sergen Yalçın yönetiminde 1.5 saate yakın süren antrenman, kondiston ve taktik çalışmasıydı. İdman; ısınma koşuları, istasyon koşuları ve stretching çalışması ile başladı. Pas, 5'e 2 ve dar alanda futbol kontrol pas antrenmanları yapıldı. Antrenman, yarım sahada üç takım halinde oynanan turnuva maçları ile son buldu. Beşiktaş'ta son olarak alınan 4-0'lık Giresun yenilgisinin ardından Sergen Yalçın'ın öğrencileriyle önemli bir konuşma yaptığı da gelen bilgiler arasında bulunuyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal