Beşiktaş Niko Rak'ı Transfer Etmek İstiyor!

Yeni sezonda beklentilerin epey bir altında kalan Beşiktaş, transfer için kollarını sıvadı. Beşiktaş'ın, Hırvatistan'ın Sibenik formasını terleten 18 yaşındaki yıldız orta saha Niko Rak'ın tansferi için girişimlere başladığı öğrenildi.

29.11.2021-15:51 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-16:06) Beşiktaş Niko Rak'ı Transfer Etmek İstiyor!

Süper Lig devlerinden Beşiktaş yeni sezona hiç istediği gibi bir şekilde başlayamadı. Yeni sezonda beklentilerin epey bir altında kalan ve son olarak ligde kendi evinde Giresunspor karşısında aldığı 4-0'lık mağlubiyetle sarsılan takımda kötü gidişat sürüyor. Beşiktaş bu anlamda toparlanmak için transfer çalışmalarına başladı. Siyah beyazlılarda gündeme gelen son kişi ise Hırvatistan'ın, Sibenik takımında forma terleten 18 yaşındaki orta saha Niko Rak oldu.


NİKO RAK İÇİN KOLLAR SIVANDI

Beşiktaş'ın, 18 yaşındaki genç yıldız Niko Rak için transfer temaslarını arttırdığı belirtiliyor. Siyah beyazlıların genç futbolcuyu mutlaka kadrosuna katmak istediği aktarılırken futbolcuyla ilgili kritik gelişmeler yaşanıyor. Yıldız futbolcuyla önemli dev takımların ilgilendiği öğrenildi.

DEVLER NİKO RAK'I YAKIN TAKİBE ALDI

Sibenik'in, Dinamo Zagrep ile oynadığı karşılaşmayı eski İspanyol yıldız Jose Mari Bakero takibe aldı. Bakero şimdilerde ise Barcelona adına futbolcuyu izliyor.
Barcelona'nın yanı sıra Manchester City de daha önce Niko Rak'ı izlemişti. Sibenik, Niko Rak'ın satışından bir gelir talep ederken ara transferde veya sezon sonunda futbolcunun takımdan ayrılması bekleniyor.
2003 doğumlu defansif orta saha, bu sezon Sibenik forması altında ligde 15 karşılaşmaya çıkarken Hırvatistan 19 Yaş Altı Milli Takımı'nda forma terletiyor. Genç futbolcu, sergilediği etkili performansla gerek Hırvatistan'da gerek Avrupa'da büyük dikkat çekti. Beşiktaş'ın, Niko Rak ile ilgilenmesi gerek Beşiktaş takımında gerek Beşiktaşlı taraftarlar da büyük heyecan oluşturdu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal