Trabzonspor'da Abdulkadir Ömür Rüzgarı Esiyor!

Süper Lig'in 14. haftasını 36 puanla namağlup lider olarak kapatan Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün performansıyla büyük göz dolduruyor.

29.11.2021-15:12 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-15:36)

Süper Lig'de son oynadığı 26 karşılaşmada mağlubiyet yüzü görmeyen ve 2021-2022 sezonunda da geride kalan1 4 karşılaşmada 36 puan toplayarak lider durumda bulunan bordo mavililerde, resmen Abdülkadir Ömür rüzgarı esiyor.

ABDÜLKADİR ÖMÜR PERFORMANSIYLA ALKIŞ ALIYOR

Süper Lig'in ilk haftasında Yeni Malatyaspor karşısında sakatlığı dolayısıyla forma terletemeyen ve daha sonra da fazla süre alamayan fırtınanın yıldız futbolcusu Abdülkadir Ömür, 4. haftadaki Galatasaray maçında perfomansı nedeniyle taraftarların tepkisiyle karşılaşmıştı. Karşılaşmayı 2-0 yenik durumda götüren bordo mavililer bir taraftarın sahaya girip tepki göstermesinin ardından futbolcu göz yaşlarına hakim olamamıştı. Abdülkadir Ömür için o maçta yaşananlar resmen dönüm noktası oldu. Abdülkadir Ömür o karşılaşmanın ardından her maç üzerine koyarak performansını yükseltti.


ABDULLAH AVCI ABDÜLKADİR ÖMÜR'E İZİN VERMEDİ

Galatasaray mücadelesinde yaşadıklarının ardından teknik adam Abdullah Avcı'dan toparlanmak için izin isteyen genç yıldıza Abdullah Avcı izin vermemişti. Abdülkadir'in takımla birlikte antrenmana çıkmasını isteyen deneyimli teknik adam, futbolcuyla sürekli konuşarak futbolcuyu kazandı. Israrla 22 yaşındaki yıldız isme forma vermeye devam ederek, performansını yukarı çıkarması adına hamleler yapan Abdullah Avcı'nın bu yaklaşımına olumlu yanıtlar veren Abdülkadir Ömür, tekrar milli takıma çağrıldı ve son haftalarda önemli bir performans sergiledi.


ABDÜLKADİR ÖMÜR 3'TE 3 YAPTI

Abdülkadir Ömür, Beşiktaş karşısında deplasmanda 2-1 galip gelinen mücadelede attığı golle takımının 3 puanı alınmasında önemli rol oynarken, 3-0'lık Gaziantep FK karşılaşmasında takımının ilk golünü atarek maçın kazanılmasında önemli rol oynadı. Abdülkadir Ömür, Fatih Karagümrük müsabakasında ise attığı şık golle galibiyete önemli katkı sağladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal