Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'ten Aytaç Kara Açıklaması!

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Süper Lig devinden sezon başından bu yana istedikleri ismi resmen açıkladı.

29.11.2021-15:15 - (Son Güncelleme: 29.11.2021-15:15) Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'ten Aytaç Kara Açıklaması!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yeni Malatyaspor, Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde Teknik Direktör Marius Sumudica'nın isteği üzerine en az 5 transfer yapmayı planlıyor. Mevcut kadrosunu güçlendirmek isteyen Yeni Malatyaspor, Süper Lig devinin yıldız futbolcusunu gözüne kestirdi.

SEZON BAŞINDA DA TALİP OLMUŞLAR...

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Galatasaraylı yıldız Aytaç Kara'ya talip olduklarını resmen açıkladı. Aytaç Kara için sezon başında teklif ilettiklerini ancak teklifin kabul edilmediğini söyleyen Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Ocak ayında başlayacak olan ara transfer döneminde yıldız futbolcu için bir kez daha teklifte bulunacaklarını açıkladı.

BAŞKAN ADİL GEVREK'TEN AYTAÇ KARA AÇIKLAMASI

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Galatasaraylı Aytaç Kara'nın transferi ile ilgili yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Sumudica ile transfer görüşmelerimiz oldu. Sumudica 5-6 tane transfer yapmamız gerektiğini bana da söyledi. Galatasaray'dan Aytaç Kara'yı sezon öncesinde de istedik. Aytaç Kara'yı şimdi de istiyoruz. Galatasaray bırakırsa Aytaç'ı kadromuza katmak isteriz. ' ifadelerini kullandı.

AYTAÇ KARA'NIN BU SEZON PERFORMANSI

Aytaç Kara, 2021-2022 sezonunda Kasımpaşa'dan bedelsiz olarak Galatasaray'a transfer olmuştu. Sarı kırmızılı forma ile sezon başından bu yana yalnızca 7 karşılaşmada süre alan Aytaç Kara gol ve asist katkısı sağlayamamıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal