Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, TFF'nin hakemler hakkında almış olduğu karara destek verdi!

Beşiktaş'ta Başkan Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun hakemler hakkında almış olduğu karara destek verdi.

12.03.2022-14:19 - (Son Güncelleme: 12.03.2022-14:19) Beşiktaş'ta Ahmet Nur Çebi, TFF'nin hakemler hakkında almış olduğu karara destek verdi!

Geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen hakemler hakkında alınan karar ile ilgili olarak spor kamuoyu adeta ikiye bölünmüştü.

Alınan karar büyük bir endişe yaratmıştı

Türkiye Futbol Federasyonu'nun bazı FIFA kokartlı hakemlere görev vermeyeceğini açıklaması büyük bir kaos ortamı oluşturmuştu.

Ahmet Nur Çebi'den TFF'ye destek mesajı!

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Türkiye Futbol Federasyonu'nun almış olduğu bu karar ile ilgili olarak basın mensuplarına yapmış olduğu açıklamalarda ;

Ahmet Nur Çebi TFF'ye destek

' TFF bizim üst kurulumuzdur. Kararın sonucunu bekleyip görmek lazım. TFF'nin kararı yanlıştır diyememeyiz, bütün kulüpler hakemlerden rahatsızdı. Umarım devam edecek hakemler, TFF ve kulüpleri zor durumda bırakmayacak şekilde maçlarını yönetmeye devam ederler. Kulüplerimiz zamanlama olarak bunun yanlış olduğunu söylemişlerdir ama ben buna katılmıyorum, sonuçları görmeden yorumu doğru bulmuyorum. Sonuçların iyi olmasını diliyorum. Bu kararla ilgili TFF ile görüşmedik. Kulüplerin bu işle alakasının olmadığını söylediler. Beşiktaş olarak kendi menfaatlerimiz için böyle bir şey talep etmeyiz. Bize iyi olsun, başkalarına kötü olsun gibi adaletsiz bir şey asla istemeyiz. David Elleray'nin raporu sistemle alakalı. Bu yüzden bu rapor beklemenin doğru olacağı fikrine katılmıyorum. Hakemler çıksın konuşsun. VAR kayıtları açıklansın. Hakemlerle ilgili gizlilikler olmasın. Maçların hakem ataması matematik usulü olsun. Böylece baskılar azalsın. David Elleray'e bunları aktardım. Raporuna nasıl aktaracak bilmiyorum. Türk hakemleri maçları yönetmeli, mümkünse gençler olmalı. Derbi gibi özel maçlarda yabancı hakem olabilir. Şu an devam eden hakemlerin içinde Beşiktaş'a zarar verenler var. Yani bu konuyla alakamız yok. TFF, kulüplerden aşırısı baskı gördü ve bu çözümü buldular. ' ifadelerini kullanarak dikkatleri üzerine çekti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal