Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Ajax İle Karşılaşacağı Maçın Kadrosu Belli Oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki temsilcimiz Beşiktaş'ın, Hollanda Ligi ekiplerinden Ajax ile karşı karşıya geleceği karşılaşmanın maç kadrosu belli oldu.

26.09.2021-18:04 - (Son Güncelleme: 26.09.2021-18:19) Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde Ajax İle Karşılaşacağı Maçın Kadrosu Belli Oldu

Beşiktaş'ın UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ajax ile Hollanda'da Johan Cruyff Arena'da karşı karşıya geleceği müsabaka öncesinde kamp kadrosu belli oldu.

BEŞİKTAŞ'IN AJAX MAÇI KAMP KADROSU

Siyah beyazlıların kadrosunda eksikler göze çarparken maç kadrosu ise şu şekilde ;

Mert Günok, Ersin Destanoğlu, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Josef de Souza, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Fabrice N'Sakala, Kenan Karaman, Serdar Saatçi, Berkay Vardar, Demir Ege Tıknaz, Emirhan Delibaş, Umut Meraş.

BEŞİKTAŞ'IN TAM 11 EKSİĞİ BULUNUYOR!

Beşiktaş'ın mevcut kadrosunda yer alan Welinton Souza, Atiba Hutchinson, Domagoj Vida, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Alex Teixeira, Mehmet Topal, Necip Uysal, Javier Montero, Georges Kevin N'Koudou ve Güven Yalçın bu karşılaşmada Ajax'a karşı forma giyemeyecek.

AJAX MAÇI KADROSUNA ALT YAPIDAN 4 İSİM EKLENDİ

Ayrıca siyah beyazlıların UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Ajax ile karşı karşıya geleceği müsabakanın kadrosunda dikkat çeken bir diğer detay ise alt yapıdan tam 4 ismin kadroda yer alıyor olması oldu. Beşiktaş alt yapısında bulunan Serdar Saatçi, Berkay Vardar, Demir Ege Tıknaz ve Emirhan Delibaş, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak olan Ajax maçı kadrosunda yer aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal