Galatasaray'da Sofiane Feghouli İle Yollar Ayrılıyor!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da kötü gidişatın ardından Teknik Direktör Fatih Terim bazı isimler ile sezon sonunu beklemeden yollarını ayırma kararı aldı.

26.09.2021-15:27 - (Son Güncelleme: 17.12.2021-11:23)

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de son 4 maçtır galibiyet yüzü göremezken taraftarlar özellikle bazı futbolculara çok yoğun tepkiler göstermeye başladı.

FATİH TERİM VE BURAK ELMAS ARASINDA KRİTİK TOPLANTI

Başkan Burak Elmas ile Teknik Direktör Fatih Terim arasında gerçekleştirilen görüşmenin ardından yapılan bu toplantıda sezon sonu beklenmeden bazı isimler ile yolların ayrılması yönünde karar verildi.

YILDIZ FUTBOLCULARIN BİLETLERİ KESİLDİ

Galatasaray adına özellikle mali anlamda da büyük bir problem yaratan bazı yıldız futbolcuların takımdaki biletleri kesildi.

RADAMEL FALCAO GİBİ BONSERVİSİ VERİLECEK

Geçtiğimiz günlerde transfer döneminin son anlarına doğru Kolombiyalı yıldız Radamel Falcao ile yollarını ayıran Galatasaray yönetimi takımdan ayrılmak istemeyen yıldız futbolcusunu alacaklarına karşılık olarak bonservisini vererek takımdan gönderilmesinde kolaylık sağlanmıştı. Alacaklarının verilmesinin ardından bonservisini elinde bulunduran Radamel Falcao, İspanyol ekibi Vallecano ile anlaşma sağlayarak takımdan ayrılmıştı.

FEGHOULİ'DE AYNI YÖNTEM KULLANILACAK

Galatasaray yönetimi Radamel Falcao'nun transferinde devreye sokulan alacaklarına karşılık olarak bonservis ücretinin verilme sistemini maliyeti çok yüksek olan ve beklentilerin oldukça altında kalarak eleştiri oklarının hedefinde olan Cezayirli oyuncu Sofiane Feghouli için de kullanma kararı aldı. 

SEZON SONU BEKLENMEYECEK

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda sezon sonunda sona erecek olan sözleşmesinin bitimi beklenmeden Sofiane Feghouli ile sezon ortasında yollar ayrılacak.

KULÜP BULMASI İSTENDİ

Sofiane Feghouli ile menajeri araclığı ile görüşmelerde bulunan Galatasaray yönetimi tecrübeli futbolcuya alacaklarına karşılık bonservis ücretini vermeyi ve devre arasında takımdan ayrılmasını teklif ederek menajerden oyuncusuna devre arasında kulüp bulmasını talep etti.

FEGHOULİ'NİN MENAJERİ AYRILIĞA SICAK BAKIYOR

Cezayirli yıldız Sofiane Feghouli'nin menajerinin bu teklife sıcak baktığı öğrenilirken büyük bir sürpriz yaşanmaması halinde yıldız futbolcunun devre arasında Galatasaray'dan ayrılması bekleniyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal