Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, yönetime Güven Yalçın'ın iç transferinde anlaşılması için talimat verdi!

Beşiktaş'ın genç futbolcusu Güven Yalçın hakkında önemli gelişmeler yaşanmakta. Başka bir takıma transferi konuşulan futbolcu için teknik direktör Valerien Ismael kolları sıvadı. Teknik adam futbolcuyla anlaşılması için yönetime talimat verdi.

19.04.2022-14:46 - (Son Güncelleme: 19.04.2022-15:00)

Süper Lig'de son olarak 33. hafta karşılaşmasında Giresunspor ile karşı karşıya gelen ve maçtan 0-0'lık beraberlikle ayrılan Beşiktaş'ta önemli gelişmeler yaşanıyor. Siyah beyazlılarda son olarak takımın futbolcularından Güven Yalçın hakkında teknik adam Valerien Ismael kolları sıvadı. Takımın yeni teknik direktörü Valerien Ismael, yaz transfer döneminde takımdan ayrılma durumu söz konusu olan futbolcu için anlaşılması yönünde yönetime talepte bulundu. 

Futbolcuyu takımda tutmak istiyor

Beşiktaş'ın sözleşme yenileme konusunda yoğun bir mesai harcadığı fakat henüz anlaşma sağlayamadığı Güven Yalçın için Valerien Ismael futbolcuyla kesinlikle anlaşılması yönünde talimat verdi. Fransız teknik adam Güven Yalçın'ın takımda kalmasını isterken, Beşiktaş yönetimi görüşmeleri hızlandırdı. Diğer yandan Güven Yalçın ile aradaki farkın 300 bin euro olduğu aktarılmakta.

Valerien Güven ile anlaşılmasını istedi.

Bu sezonki performansı

Güven Yalçın, bu sezon toplamda 30 karşılaşmada forma giydi, 6 gol ve 3 asist üretti. 23 yaşındaki futbolcu kariyerine Almanya'nın Benrath takımının altyapısında başladı. Ardından Leverkusen altyapısına gitti. Sonrasında Leverkusen'ın alt yaş kategorilerinde forma giydi. 2018 yılında ise Beşiktaş'a transfer oldu. Beşiktaş'tan Lecce'ye kiralanan Güven Yalçın, yaz transfer döneminde kiralıktan geri geldi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal